Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelelim çişin faydalarına:)

ayyüzlü hiç yakıştıramadım senın gibi tatlı bayana yakıştımı bu idrar çiş konusu :D :D (şaka) :D:eek:

valla ben yapmadım.arada bi içimdeki acı kız çıkıyo böle konular açıyor :) ...bida böle çiş kaka konuları açarsa ağzıma biber sürcem söz:)

ben hasancım balık tutturma taraftarıyım. size, çişin faydalı olduğunu öğrettim,artık araştırmakta sizden.

:)

Nedir bu çiş kaka muhabbeti yaaa....
çölde hayat diye bişi vardı anlatıyodu susuz kalamanın yollarını
işedi bir güzel içti iğrenç adam...idrarını pis
yahu midesizlik işte buna denir...
Açtıktan ölsemde büyük sözüme töbe yenmez içilmez;)

allah göstermesin, büyük konuşmamak lazım depremde falan enkaz altında kalanların yaşaması için bunu mutlaka yapmaları gerekiyor. Tabi örnekleride var. Ne kadar iğrenç görünsede insan vücudundan çıkan hiç bir şey ilk hali ile mikrop barındırmıyor. Tabi durduk yerede fantazi olsun diyede gargara yapılmaz yani.

kesinlikle şaka olmalı bu ama şakasıda hoş deyil

kesinlikle katılıyorum nage hanım

Kelebek diye bir kitap okumuştum seneler önce. Orada adam yarasına iltihap kaptırmak için çişli saç kılı değdiriyordu yanlış hatırlamıyorsam:D.

Ama çiş burada yazıldığı gibi faydalı bir şey ise, kakanın faydalarını düşünemiyorum bile:D. Yahu gece gece kendi yazdığıma gülüyorum ve bu konuda ne işim var diye kendime kendime soruyorum:D.

Üst Alt