Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelir kriteri 2 TL geçerse evde bakım maaş kesilir mi?
Benim hesaplarıma göre asgari ücrete zam gelmediği için ve emekli aylıkları bir miktar arttığı için benim ve babamın maaşı büyük olasılıkla 44210 tl oluyor bakım kriteride 44208 tl 2 lira için bunlar maaşı keserlermi sizce?
o zaman yuhh diyorum başka bir şey demiyorum dersem bide içeri atarlar evdekiler kim bakacak sonra tek özürlü kardeş değilki 96 lık baba ve 87 lik anne var
şimdi maaş yatmış bendeki soru şu? benim hesaba göre 80 tl geçiyordu ama geçen hafta maaş bordrosunu götürüp imza atıp beyanda bulundum.Soru şuki onlarmı hesaplayor? kriteri geçerse benimmi bildirmem gerekiyor? ben gerekeni yaptım beyan ettim onların bunu tespit etmesi gerekiyor öyle değilmi?
@bilgeadam,
iyide gel dediler imza at beyanda bulun bulundum iki tane maaş var işte görüyorlar benmi hesaplayacağım onu? ceza dediğin faizi ile geri alırlar başka ceza okumadım ben
hocam sizin keserken kendilerimi kestiler? yoksa siz benim gelirim 1 kuruş geçiyor diye habermi verdiniz?
Geçince evde bakım maaşına bloke koydular 2 defa 1 krş bir defa 5 lira için kesildi daha sonra sınırın altında kalınca bağlandı şu an sıkıntı yok ileride ne olur bilemiyorum evde bakım sıkıntı prosedür fazla olmaya başladı
tamam ama onlar koydu değilmi? sen geçiyor demedin? bende onlara bırakıyorum işte iki maaş tutarı belli benmi hesap tutacam beyanımı verdim yani yaşlı insan olsa nasıl yapsın onun hesabını onların işi bu zaten
tamam kardeşim sağolasın demekki benim bildirmem gereken bir şey yok iki maaş orada gözüküyor zaten extra kira olur başka gelir olur onu bildirmen gerekir herhalde iki maaş ın geçip geçmediğinede onlar karar versin.