Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genel idare sınıfından Teknik sınıfa Ekpss ile geçmek mümkün mü?

nostaljik

Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
2
@candas581,

Merhaba ben de 2018'de Genel idare sınıfında Meb'e memur olarak atandım ve teknik bölüm olarak Bilgisayar programcılığı bitirdim ve 2026 Ekpss'yee girdim, tercih yapıp teknik kadroya geçmek istiyorum, siz atandınız mı? Genel idare sınıfından Teknik sınıfa yeni bir Ekpss puanı ile geçmek mümkün sanırım?

Evet benim bir tanıdığım engelli genel idare hizmetlerinden mühendislik sınıfına geçmişti o da engelliydi ama mesela genel idari hizmetler sınıfından örnek veriyorum Adalet bakanlığında genel idari hizmetler sınıfında bir memursun mesela sosyal aile bakanlığı'na genel idari hizmetler sınıfında memur olarak KPSS ile yeniden atanamıyorsun ama genel idari hizmetlerinden teknik hizmetleri geçiş yapabiliyorsun çok rahat puanında yeterse

Benden sana tavsiye kardeşim teknik hizmetler sınıfı daha iyi daha maaşın falan güzel olur puanın da yetebiliyorsa hiç düşünmeden geçiş işlemlerine başla İlk müsait kontenjanda

hem de işin en güzel yanı genel idari hizmetler sınıfındaki derecen ve kademan korunuyor örnek veriyorum sen genel idari hizmetler sınıfında 7'nin 1'i derecesine sahipsin teknik hizmetler sınıfına geçtiğinde de 7'nin 1'i derecen ve kademan korunuyor kardeşim yani öyle bir kadro açılırsa direkt başvur hiç düşünme bile

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt