Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Genel idarede memur iken tekrar EKPSS'ye girip teknik kadroya atanmak!?

nostaljik

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
3
Herkese merhaba, cümleten sağlıklı günler dilerim. 2018 Ekpss ile 3001 karosundan Meb'e atanıp memurluğa başladım. 7 sene oldu. Bu süre zarfında Açıköğretimden Bilgisayar Programcılığı önlisans bölümünü bitirdim ve bu sene yapılan Ekpss'ye girip iyi de bir puan aldım. Yani tercih verirken teknik kadrodan tercih vereceğim. Tercih verip bir yer gelirse kurumum beni bırakmak istemeyecektir büyük ihtimalle. Muvafakat vermezlerse dava açmayı da düşünüyorum. Dava açmaya gerek olmadan da sorunsuz şekilde teknik kadroya geçebilirim sanırım?

Bu durumda prosedürün nasıl işleyeceği hakkında az çok bilgim var ama burada aranızdan aynı bu durumda olup da geçiş yapan var mı diye merak ettim açıkçası. ve tecrübeleri ne oldu bilgilenmek isterim. Neden bu yola başvuru gereği duydum ona da biraz değinmek isterim müsadenizle : 7 yıl oldu başlayalı işe, başladıktan sonra birkaç kişi emekli oldu ama yerlerine gelen olmadı ve şahsi iş yükümde git gide artış olmaya başladı, kurumda zaten ben iş yapmam diyenlere iş yaptıramadıkları için düzgün çalışanlara işi yüklüyorlar. Ben de saygım ve terbiyem gereği fazla üstelemedim zamanında ve iş yüküm arttı iyice. Aman kimse üzülmesin, aman kimse hakkımda olumsuz düşünmesin, ama amirlerime mahçup olmayayım gibi gereğinden fazla hassas düşünmenin zararlı olduğunu da son birkaç senedir yeni anladım diyebilirim.

Zaten engelimize bakmadan iş yükümüzü arttırıyorlar. Gidip hakkını arasan zaten kimse dinlemiyor seni. Herkes o anı ve kendini kurtarmanın peşinde. Ben de biz engelliyiz ama kimse bizi kurbanlık koyun yerine koyamaz dedim ve oturdum bu yoğunlukta bu yaşta tekrar sınava girdim, zaten bu bölümü okuyup 2 senede bitirebilmek de ayrı bir zorluktu. Biz kimsenin işini yapmaya mecbur değiliz. Ben de bu yola başvurdum. Bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim. Şimdi ocaktaki alımı bekliyorum. Önlisans 84 puanım var. Bilgisayar teknikerliği kadrosundan tercih vereceğim.

@nostaljik GİH den ne farkı var TEKNİK HİZMETLER SINIFI nın.

Hangi kadrolar THS kapsamındadır?

Bende ÖNLİSANS BİLGİSAYAR mezunuyum ama "HİZMETLİ" kadrosundayım 7 buçuk yıldır.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt