Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geri Dönüşüm Fikirleri

Çok güzel süslenmiş dayanamadım paylaşayım dedim....

525456_495637407140023_66860579_n.jpg

hmmm çok güzel..

Bu yılın yaka modasına geri dönüşümden de bir örnek olsun... :)

72323501286493243717738.jpg

Eski gömlekleri mutfak önlüğüne çevirmek güzel bir fikir olmuş

321002_416922721717355_2049272174_n.jpg

Gömlek manşetlerinden peçeteliklere ne dersiniz..:rolleyes:

62928_423051844437776_1249586634_n.jpg

Dikişten bir anlasam, evde gömlek bırakmam gibime geliyor. :D

topla bana getir semacım birlikte dikeriz:)

Bende görünce bu güzel fikirleri,hemen gömleklere bi el attım kesebileceğim varmı diye:cool:

Sema senin yaka paylaşımına bayıldım boncuk tasarımı çok iyi olmuş denerim diye düşündüm... Sen gömlekleri topla sema'cım bi ara onlarıda yapı veririz.. Yakaları öyle şık birşey, manşetleri de peçetelik yaparız bedenleride önlük niye olmasın...:)

Güzel fikir gömlekten önlük yapayıdenicem.

Ben eski kıyafleri ,kesip parçalayıp gereksiz süs eşyası yapmak yerine ,ihtiyaç sahibi yoksullara vermekten yanayım ,bence en iyi geri dönüşüm budur:rolleyes:

eskiler yoksullara verilmez ,en iyisini vermek lazım en yenisini , sonuçda ALLAH için verilenmi iyi olmalı ,kendimiz için olanmı:confused:

Evet yeniyi vermek hediye etmekdir makbul olan:)..

SERAFİM
Birde görüldüğü gibi paylaştıklarımız yeniye dönüştürülünce daha iyi hediye edilebilir duruma geliyorlar..

eskiler yoksullara verilmez ,en iyisini vermek lazım en yenisini , sonuçda ALLAH için verilenmi iyi olmalı ,kendimiz için olanmı:confused:
Yoksullara yeniyi verecek gücün yoksa eskiyi verirsin sonuçta vermiş oluyorsun :rolleyes:

Evet yeniyi vermek hediye etmekdir makbul olan:)..

SERAFİM
Birde görüldüğü gibi paylaştıklarımız yeniye dönüştürülünce daha iyi hediye edilebilir duruma geliyorlar..
Siz cidden yoksulluğun ne demek olduğundan bihabersiniz,üzerine hırkası olmayan bir gariban biri ona hırka hediye edince acaba bu hırka yenimidir eskimidir diye kontrol etmez,çok şükür soğuktan korunacağım der,ama siz elinize makası alın güzelim hırkayı parçalayın ,ondan bi süs eşyası yapın sonrada onu yoksula verin ,siz kendi zevkinize göre hediye vermekten yanasınız ,bense yoksulun ihtiyacına göre hediye vermekten yanayım,hediyenin yenisi eskisi olmaz:rolleyes:

Burda giyilebilecek birşeyleri parçalamıyoruz amacımız tamamen işe yaramazları değerlendirmek, kolu ve yakası yıpramış bir gömleği önlük olarak hediiye etsek ihtiyaç sahibinin işine yaramazmı bence yarar...Halden anlıyan biri olarak,ben şahsen yakası yıpramış kolu delinmiş rengi atmış bir giysiyi birine veremem.

:)

Bayanlara katılıyorum, ben de yıpranmış kıyafetleri kimseye vermem. Kullanamadığım yeni olanları yıkar, ütüler, jilet gibi katlayıp paket yapar ve o şekilde ihtiyacı olan insanlara gönderirim.

Giyilebilecek durumda olanları zaten aynen senin dediğin gibi semacım,gereken hizmeti yapıp öyle veriyoruz.Buradaki durum kullanılamaz olanlar için geçerlii, fakat yanlış anlaşıldı..

Çuval kumaşı gibi olan kurdeleden bulunur mu acaba ? Hoşuma gidiyor bu tarzda bir çalışma yapmak istiyorum. :)

plastikkak.jpg

Porselen gibi görünen bu gül biblosu plastik kaşıklardan yapılmış aslında. Yapım aşamaları burada anlatılıyor : Plastic Spoon Rose Pendant

Eski piyano kitaplığa dönüştürülmüş pek de şık durmuş :)

pianokitaplk.jpg

Kaşıktan yapılan gül beni bayağı şaşırttı doğru,çok güzel olmuş..

Çuval kumaşlar bulunuyor Sema, ben aldım bir kaç çeşit çalışma yapmıştım. Kurdelelerin çeşidi sınırsız silikon tabancasıyla çalışılırsın eminim çok değişiklerini de üretirsin çok meraklı işler..

sema hanım çok güzel şeyler tasarlamışsınız çok begendim

Merhaba,
Benim tasarımlarım değiller, beğendiğim fikirleri paylaşıyorum sadece ve ilgilenmeyi, araştırmayı seviyorum bu gibi dönüşüm fikirlerini. Uygulamak isteyenlere ilham olur umarım bu başlıkta paylaştıklarım. Arada bazılarını ben de deniyorum.
Sevgiler...:)

çok deyişik ve güzel olmuş teşekkürler sema :)

Rulo kağıdı dantellerle süsleyerek böyle şık bir bilekli yapılabilir..

936100_464391113637182_686248222_n.jpg

Güzelmiş :) Yaratıcılığın sonu yok.

Ben de bu teyzenin zekasına hayran kaldım. Pantolon askısı ile pratik bir çözüm üretmiş, helal olsun. :):)

pantolonasks.jpg

Üst Alt