Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na atanıp çalışmaya başlayan var mı?

efekt

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar istemiş oldukları evrakları 24/08/2012 tarihi sonu itibariyle bakanlığa teslim etmiştik. Bundan sonraki aşamada atama kararımız evlere posta yolu ile gelecek deniyor. Acama elinize atandınız diye posta geldimi?

ben tarım bakanlığına atandım ama henüz başlamadım sen hangi kadrodan girdin düz memur mu

Ankara merkez atamaları önümüzdeki haftanın 5'inde tamamlanıyor.

Arkadaşlar bir sitedeki bir engelli kardeşimizin paylaşımını aynen aktarıyorum. Faydası olur dusuncesindeyim ...

Ersin Tanrıkulu

Arkadaşlar Önemli Açıklama :

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tel: 0312 287 33 60 (10 hat) dan Personel Müdürlüğü ile görüştüm . Pazartesi- Cuma günü arası herkesin yerleri belli olacakmış ve tebligatlar hafta içinde yada bir sonraki hafta gönderilmeye başlanacakmıs . İçiniz rahat olsun . Belirtmiş olduğum numaradan dahili 10 dan bir sonraki cuma net bir bilgi alabilirsiniz. herkes için hayırlısı olsun. """

Saygılar ...

selam arkadaşlar benim eşim(hanımım), karabük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına memur olarak atandı. evrak tesliminin ilk üç günü içinde Ankaradaki Bakanlığa evrakları teslim ettik. ve bekleyin eve posta gelcek dendi. hayırlısı bakalım.

merhaba arkadaşlar biraz önce gıda tarım hayvancılık bakanlığı 0312 287 33 60 / 2434 ü aradım bilgi almak istediğimi söyledim. denen aynen şu: evraklar komisyona sunuldu. eksik evraklarınız var mı yokmu onlar kontrol edilcek kontrol aşamasıda 1-1,5 ayı bulur. atamanız (genel konuştu yani) hemen olmaz bekleyin dendi.

merhaba dayanamadım kuruma gittim, kurumdan bi yetkili ile görüştüm. yetkili kişi haftaya atamalara başlarız dedi, bende hocam ay sonunu bulacak ozaman dedim. hayır ay sonunu bulmaz dedi. yani anlıyacağınız Allahın izniyle Bu ay sonuna dogru atamanız cıkmış olcak. bana göre 20 sini bulur. inş. 30na kalmadan herkes başlar.

valla hocam nasıl olcak ben bılmıs degılım egede 2 sınıf ogrencısıyım.atamam manısaya cıktı neresı olucak derken kara kara dusunmekteyım.kurumu arasam bısey ıfade etmıyor verceklerı cevap 1 ay bulur dıyorlar.okul baslıcak ve ben ne yapıcagımı nerden ev tutcagımı bılemıyorum.bı yandan okulu bırakmak ıstemıyorum ona gore bır duzenleme yaparlarmı gorcez bakalım.

arkadaşlar konuştuğum kişi makam mevki sahibiydi. memurlara sorsam zaten sallıyorlar yada bilmiyorlardı. bende dayanamadım... başkanlarına sordum. oda öyle dedi bekliyoruz inş. tez zamanda başlarsınız eşim ve siz atananlar.

Evet haftaya tebligatların dağıtılmaya başlayacağı haberi doğrulanmış oldu ;)

hayırlısı birtan. inş. tez zamanda işinize başlarsınız.

Arkadaşlar bakanlıktan arandınız mı ?? Memurlarnette Gıda tarım bakanlığına atanan bir arkadaşımız aranarak Sağlık raporunun yenilenmesini istemiş bakanlık .. !!

ßirtan;

rapor tarihi eskiyse istemiş olabilirler.beni arayan olmadı.ben bakanlık personel gen.müd.lüğü arıyorum biri diyor komisyondan geçti evraklar, biri diyor 1,5 ay kadar sonra belli olacak vs. her kafadan ayrı ses çıkıyor bakanlık personel.gen.müd.te.

"kas hastasıyım yüzde 60 oranım var raporum 2009 tarihinde alındı.
çalışıtılamayacagı iş alanları kısmı Boş.

"

Bunu yazmış ,

raporda çalışamaycağı alan boş ise rağoru yeniletmeleri gerekiyor

ben direkt daire başkanıyla konuştum; haftaya atama kararlarını cıkartacağız dedi. bu ayın 20-25 gibi kişilere tebliğatları ulaşır bana göre.

ßirtan;

rapor tarihi eskiyse istemiş olabilirler.beni arayan olmadı.ben bakanlık personel gen.müd.lüğü arıyorum biri diyor komisyondan geçti evraklar, biri diyor 1,5 ay kadar sonra belli olacak vs. her kafadan ayrı ses çıkıyor bakanlık personel.gen.müd.te.

o yorumu bende okudum çalışabilir alanı da boşmuş, galiba o sebeple istiyorlar yenisini. inş. vazgecerler yenisini istemekten de bu arkadaşımızda yeniden hastane köşelerinde dolanmaz.

HAZİRANDA 20.000 KADRO DOLCAKTI atanan 4-5 bin kişi eylül ayı olmuş hala tebliğat bekliyoruz...Allah ek atama 2.atama bekleyenlere sabır versin :)

arkadaşlar anladığım kadarıyla gıda tarım hayvancılık bakanlığı memur ve vhki kadrolarına atananlara yeni başlamışlar komisyon felan halen bitmediğine göre. çünkü, diğer gruplarda alınanların şubelerini arayınca bu haftayada engeç gelecek hafta postaya verecez diyorlar. memur alımı çok oldugu için komisyon evrak incelemesini biteremedi sanırım.

Ben size kısaca şunu söyleyeyim uzama sebebi olarak raporların araştırılması evrakın hastahaneden sorgulanmasından kaynaklı bunu doğal olarak yazışmalarla teyidini alıyorlar bundan dolayı devlet personel kurulların görevini söylerken evraklar tek tek incelenecek dedi rapor hususunda hangi hastahaneden alındığını teyit edecekler demişti özellikle sorduğum sorulardan bir tanesiydi...

ben bizzat gittim taşra mühendisler bölümüne sordum tebligatlar önümüzdeki hafta yazılmaya başlanacakmış

memurların ve diğerlerin komisyon işlemleri kalmış !

Bugün [FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Tahoma][SIZE=2](0 312) 287 33 60(10 hat)'i[/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT] aradım bi iki haftaya belli olur tam tarihi belli değil dedi. Ayrıca ankaraya atananlar başlamışlar.

Bu qidişle işe kurban bayramından sonra başlarız, bekleye bekleye tüm heyecanım söndü :confused:

pers.gen.müd ile konuştum atamalar başlamış.ben yenimahallede il müdürlüğüne atanmışım.tebligatlar hakkında bilgim yok ne zaman gelirse o zaman başlarız.büyük ihtimalle ben bayramdan önce başlarım.hadi hayırlısı.

işe başladım.herkese hayırlısı olsun arkadaşlar.

goku

hayırlı olsun, darısı bekleyenlerin başına inşallah...

Merhaba ,bende dün işe başladım.Muhasebe bölümünde olduğum için maaşımın ne kadar olduğunu gördüm :). Bekar lise mezunu memur kadrosundayım,maaşım 1624 lira.ayın 15 inde 40 günlük maaş alacağım.En yakın zamanda bekleyenlerinde tebligatlarının gelmesini dilerim.

Üst Alt