Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na atanıp çalışmaya başlayan var mı?

yaa gıda ,tarım dan mı atandınızz ben siirtte kazandım ama daha tebligat falan gelmedi eve bakanlığı ardım tebligatglar gönderilmeye başlandı dediler tam tarih belli mi en geç ne zaman atnırız...??

evet,adanaya lise mezunu memur kadrosundan

bende lise mezunuyum dağıtmaya başlamışlar demek ki eve tebligat geldi mi peki?

bana bakanlıktan barkod numarasınıda vermişlerdi,internetten takip ettiğim için eve gelmesini beklemeden gittim kendim aldım :)

BENİM daha gelmedi :mad: bugünde gelmezse yarın postaneye gidiyim bi bakıyım millete gelmiş heralde :eek:

adore;

arkadaşım bu internert sitesinin linkini buraya koyabilir misin.

ya benim de tebligat elime ulaşmadı maaşlar 15 inde alınıyormuş o tarihten sonra girsek maaş verirler mi yoksa bir dahaki 15inde mi verirler hemen verseler çok iyi olur bayram kapıda

çok şükür benim tebligat geldi darısı gelmeyenlerin başına

az önce aradım bakanlığı bugün yarın tebligatınız postraya verilir dediler. hadi hayırlısı. en kısa zamanda herkesin eline ulaşır.

Sonunda benim tebligat geldi. Bayramdan sonra işe başlayacağım inş.. Darısı gelmeyenlerin başına..

hayırlı olsun Gulyuzune darısı bekleyenlere. En son ben kalıcam tam bi işkence bu :S

Üst Alt