Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Görme oranlarında yapılan değişiklikler ve bir gözün tamamen görmemesine verilen oran

tek göze %20 veriyordu önceki yönetmelik.şimdi %32 mi olmuş.benim her iki göz de %10 görüyor.yeni yönetmelikte % kaç rapor alırım

Taner kardeş,ve diğerleri dün Ankara'yı aradım benim raporuma %39 demişler ve onaylanmamış,moralim çok bozuldu,bir puan ile 18 yıl oynuyor.bir gözüm hiç görmüyor ve yüksek tansiyon var.32+10=42 balthazara göre ise 39'a düşüyor,kekemelik ve göz kapakları için değerlendirme yapılmamış:(:(

fahri kardeş senin gözun yüzde 10 görüyorsa 01 01 demektir buda zaten eski yönetmeliğe göre direk yüzde 50 rapor alırsın çünkü benim çocuğun gözüde yüzde 10 görüyor rapor yüzde 50 geldi.

Radıkal senle benım hastalıgım aynı ben yuzde 56 aldım

gecen sene
sende o ortalamada alırsın

E.KOMŞUCU;

canın sag olsun kardeşim üzüldüm gerçekten çok ayıp etmişler inşallah bir dahaki denemende alırsın

buzluçay;

inşallah kardeşim,üzüntümü paylaştığın için çok sağol.kendine iyi bak görüşürüz...

görüşürüz kardeşim kesinlikle yılma mücadeleni et 6 ay sonra tekrar gir heyete

yılmak yok kardeşim,dediğin gibi mücadeleye devam edeceğim ve mutlu sonu burada sizlerle paylaşacağım Allahın izniyle.ibu kez üniversite hastanesine gideceğim,daha iyiymiş.

vergi indirimi için alınan raporlarda %39 oran yuvarlanıp %40'a tamamlanamazmıydı.küsuratlı rakam ana rakama denkleştirilmiyormu?çok kötü bu yahu %1 ile emekliliğim elden gidiyor bu nasıl adalet,vicdansızlık,acımasızlık....:(

arkadaşım beni sag gözüm sadece ışıkı görüyor ve sağ elimde işaret parmagım orta parmağım ampute ikisinde aldığım oran önceki raporum yüzde 35 şimdi yüzde 37 aldım bende anlamadım sadece yüzde 2 farketmiş rapor tarihi 26..03..2011 sizce benim raporum normalmi Allah yardımcımız olsunn arkadaşlar..

merhaba

benim sağ gözüm 12 yasından berı bir kaza sonucu hiç gormuor suan 24 yasındayım yaklasık 2 yıl once bır devlet hastanesınde kurula gırdım ve bana %20 verıldı . bugun ıtıbarıyle yasa değiştiyse yuzde kac verılıor bilgi verirmisiniz .benım iş hayatımı ve özel hayatımı bu gözüm cok engellıyor . yuzumun görüntüsü ve gozumun grmmesı hergun pisikolojımı bozuyor ve içime kapanmamamı saglıyor . en azından engellı haklarından yararlanarak bır nebzede olsa moralım duzelmesını cok ısterım . saygılar..

geçmiş olsun arkadaşım gözden verilen oran yüzde 32 olacak ben aldım sağ gözümden çünkü ama başka rahatsızlıgında varsa yüzde 40 ı geçersin inşallah.

Üst Alt