Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Göz Tembelliği (Ambliyopi) için verilecek rapor oranı..?
Hastalık yok diye durum yok göz tembelliği var %95asan bir engel durumu var sadece ışık var %5 den bile az görüyor. Tek göz kaybı %33 bana kaç verirler onu merak ettim sadece
%25 in altında vermedikleri sürece sorun yok benim icin
1 göz tama yakın diğer göz ışık algılama max %12 veriyorlar hesaba göre, fonksiyonel körlük hesaba katılırsa %10 daha ekleniyor %22 verebilirler (1 metreden az görüşte fonksiyonel körlük hesaba katılıyor %10 ekleniyor)
Fatih kutlu
Senin durumun biraz daha iyiymiş ama yinede az vermişler sanki
Arif3250
Bı gidelim bakalım kaç verecekler başka rahatsızlıklarda var.çok daha az rahatsızlığı olanlar biliyorum hiçbir şeyi olmamasina rağmen psikolojiden yüksek oran alıp %40 a tamamlayan,sistem nasıl işliyor garip.
Senin durumun biraz daha iyiymiş ama yinede az vermişler sanki
2016 da verdiler
Şimdi bende tip 2 şeker ve kötü kolestrol cıktım tek kulak ileri derece işitme kaybım var tekrar gircem heyete ağır sanayide çalışıyorum
Gözün görme derecesi 0.5 0.4 0.003 gibi şeyler var ve tam karşısında kaç puan geleceği yazıyor arkadaşlar. 0.05 tek göz için maks. %13 geliyor. Bana öyle verdiler yani. Bu oranlar görme yüzdesi düştükçe artıyor.