Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Göz Tembelliği ve Ülseratif Kolit engelli rapor oranı kaç olur?

Merhaba Deniz,
Raporuma bu akşam bakacağım, bana iletişim numaranı verirsen whatsapp'tan atarım.
Fakat raporu doktora göstermen onları ikna etmez aksine ters tepkiye yol açabilir, ona sanki işini öğretiyormuşsun gibi algılayabilir.
Sen sadece cins bir doktora denk gelmişsin, göz tembeli olan çoğu insan muaf tutulmuştur. Bu arada hangi hastanede muayene oluyorsun.

Çok teşekkür ederim. Numaram; 05439570031

Dediğin gibi raporu doktora göstermem ben. Doktorlar yönetmelikte göz tembbeliği maddesi yer almadığı için karar veremiyor.
Ben yönetmeliği ezbere biliyorum zaten ama doktorlar bilgisiz bu konuda.
Senin atacağın örnek bana kendimi ifade etmem de yardımcı olur

Merhaba,benim sağ gözüm tamamen alındı.Sağ göz alındığından protez takıldı.Bir tek gözün tamamen alınması o göz için görme kaybının % 100 anlamına geliyorki bu durumda bana Yüzde kaç rapor verilebilir? Cevaplasanız memnun olurum.

Sayın Denizkurt93,benim sağ gözüm tamamen alındı.Sağ göz alındığından protez takıldı.Bir tek gözün tamamen alınması o göz için görme kaybının % 100 anlamına geliyorki bu durumda bana Yüzde kaç rapor verilebilir? Cevaplasanız memnun olurum.

Üzülerek söylüyorum fakat bir gözün olmamasına verilen en fazla rapor oranı %15.
Annemin de bir gözü protez.
Malesef devletin işleyişi böyle.

Üst Alt