Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gözden %50 raporu olan engelli ÖTV'siz araç alabilir mi?

ozan2121

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba benım gözden yüzde elli raporum war h ehlıyetı ve araç alabılırmıyım yardımcı olurmusunuz...

Bu sabahki konular arsında vardı bu konu, bir arkadaşımız %59 raporla b sınıfı ehliyetle MTV yararlanmış. Biraz araştır bu sabah baktım bu konuya burada.

ozan2121;

ÖTV den yararlanmak için ORTOPEDİK yani FİZİKSEL engel olması şart ...

Ayrıca % 50 GÖZ engelinden de ehliyet alabilir misiniz o da ayrı bir soru işareti bence :confused:

Benim de % 86 Ağır Engelli raporum var fakat alamıyorum ÖTV indirimi ile araç ... % 90 ve üzeri olması gerekiyor FİZİKSEL engelim olmadığı için ...

kimileri alabılıyosun dıyor kımılerı alamıyosun dıyor normal şartlarda verilmesi lazım raporda sureklı

ındırım

b ehlıyetım war gözden yüzde elli raporum war bunu h ehlıyetıne çevirip araç alabılırmıyım

ozan2121;

Yazılarımızı okumuyor musunuz acaba ??

ÖTV den yararlanmak için ORTOPEDİK yani FİZİKSEL engel olması şart ...

Benim de % 86 Ağır Engelli raporum var fakat alamıyorum ÖTV indirimi ile araç ... % 90 ve üzeri olması gerekiyor FİZİKSEL engelim olmadığı için ...

Üst Alt