Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS borcu silinme şartları nedir?

bekone

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
5
İyi günler ben ağır engelliyim yetim maaşı alıyorum eşim bakım parası alıyor toplam ortalama 32 bin küsur eşimin GSS borcu var 25 bin küsur. Bu borcu sosyal yardımlaşma silebilirmi yoksa ödemek mi zorundayız evde 4 kişi kalıyoruz 2 çocuk eşim ve ben

SGK yi aradım ve bana dedikleri şuan herhangi bir yapılandırma yoktur dediler

Merhaba.
Gss borcu silinmediği gibi şuan bir geliriniz olmadığını beyan etmeye gittiğinizde Yanlız yaşamıyorsanız engelli olmanızı hiçe sayarak “aylık zaten 700 küsür lira “ gibi bir cevap verebilecek kadar küstah bir yaklaşım iLe karşılaştım bugün 😒 malesef ailem ile yaşadığım için muhtaç sayılmıyor ve engelli olmamız hiçe sayılıyor ! Kısacası engellilere engelsiz bir dünya dilekleri sadece 3 Aralıkta sadece mecbur hissettikleri için söyledikleri bir söz ….

O 700 liralar bizim için damlaya damlaya göl olmuyor.
Kim için oluyor;
Öbür dairenin müdürü son model zırhlı audiye biniyormuş, ben niye 1 yıllık audiye bineceğim diyen müdüre son model zırhlı audi oluyor damlaya damlaya.

engelli aç kalmış diye düşünmez, o 700 liraları alıp son model range roverlarında kokain (bir tür pudra şekeri miymiş ne) çekenler.
sen bir başına engelli hallinle range rover da alem yapamazsın, ama senin gibi binlerce engellinin 700 liraları toplanıp alemlerden alem beğenenler olabilir.
25 yıl sonunda AKP'nin düzeni bu. Aç kalanın canı çıksın.

Siyaset yapma diyenlere ufak bir teklifim var. @bekone arkadaşımızın GSS borcunu biriniz ödeyin düzenli, siyaset yapmayayım.
Sizin siyasetiniz engellileri açlığa, sefalete sürüklerken iyi, biz eleştirince mi kötü.

Ben engelli aylığı alıyordum. Adamlar bana yeşilkart yapmışlardı. Aynı durum sizin için de geçerli değil mi? Yetim aylığı alanlar ölse bile babasının sigortasından faydalanıyor zannediyordum. Evde bakım aylığı olanlara da yeşilkart yapılıyordur.

Üst Alt