Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

GSS'den çıkıp yeşil karta geçmek istiyorum!?

Ciko86

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hayırlı geceler dilerim.
İşsizlik ve engelli durumundan dolayı gss dan çıkıp yeşil karta geçmek istiyorum.

Annemin maaşı ile yaşamaya çalışıyoruz. Aylık 12.000 TL çoğu borca gidiyor. Başka gelir yok Evde ikimiz varız. Annem babamdan dolayı sgk lı ben yeşil karta baş vursam nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Sonuç ne olur ne kadar sürede belki olur tahmini. Yardımcı olabilir misiniz iyi geceler diliyorum

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gitcen gelir testi yaptırcan , evde kişi başı gelir asgari ücretin 3 te birinden azsa alırsın yeşilkart ,ben daha önce yeşilkartlıydım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tam matematik ten. Anlamıyorum sizce 12.000 TL maaş 2 kişıyiz alabiliyor muyum acaba. Engelli kartımın bir faydası olur nu

@Ciko86,
  • 22.104,67 TL / 3 = 7.368,23 TL evde 2 kişi yaşıyor alırsın büyük ihtimal , onlar form kağıdı veriyor orda durumunu belirtirsin söylersin

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim sağolun

Toplam gelirimiz aylık 12.000 TL. Asgari ücretin altında diye biliyorum. Büyük olasılıkla yararlanabiliyorum. Evde annem ve ben yaşıyoruz 2 kişiyiz.

Engelli maaşı alsam sonra işe girsem bir sıkıntı olur mu acaba

Yeşilkartlıyım. Hane gelirinde artış olursa bildirmem mi gerekiyor. Sgk bunun kontrolünü ne sıklıkla yapıyor ?

Arkadaşlar merhaba. Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen.

Ben 1.5 aydır genel sağlık sigortası ödüyorum. Çalışmadığım için ve annemin maaşı 12.000 TL olduğu için sağlıktan ücretsiz olarak yararlanmak istiyorum..

Sanırım gelir testi yaptırmam gerekiyor. Bu işlemi sadece kaymakamlıktan yaptırıp başka bir devlet kurumunada başvurmam gerekiyor mu

Önce nereye başvurmam gerekiyor

@Tyler D.,
engelli maaşı alanlar yararlanıyormuş , sende sorun olmaz herhalde maaş aldığın sürece

@Ciko86,
oturduğun ilçedeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gideceksin, sağlıktan yararlanmak için gelir testi yaptırmak istediğini söyle onlar form veriyor doldurup sonucunu bekliyeceksin 1 2 hafta

Üst Alt