Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gümrük memurluğuna atananlar buraya

Gümrük'e atanan arkadaslar bizim lojman hakkımz varmiş doğrumudur? Nerden yardım isteyebiliriz?

her yerde lojman olmayabilir ayrıca olsa bile boş olması lazım

Beni aramadılar gonderdim

Nereyi arayip öğrenirim simdiden mi ayarlamali atandıktan sonrami

herkese günaydın,

kimseden bir haber yokmu? çalıştığım işyerinde motivasyonum gitti iyice, çalışamıyorum maaleseff

Ben Ankara dan elden teslim ettim 4 ay dediler Eylülle beraber yıl başında bitecegi 260 küsür kişinin aynı anda soruşturulacağı söylendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Gümrük Kısmında Çalışan var mı?

Ben evrakları teslim ettiğimde genellikle ticaret kısmına atandığımız söylendi.aksini söyleyen bir arkadaş varmı.

srdlakmt

az önce konuştum güvenlik soruşturması bittikten sonra , atandığınız ile diğer atananlar arasında kura usulü ile yerleştirme olacakmış gümrük veya ticaret müdürlüğü olarak

Bende merakta bekliyorum. Herhangibir yeri tel ile arayan soran oldu mu?

Yıllarca İzmir de özelde gümrük müşavirliğinde gümrükçü olarak çalıştım İzmir gümrüğünü avcumun içi gibi bilirim memurların işi çoktur sürekli beyanname ve limana gitmeleri ayrıca akşam mesaileri haftasonu mesaileri vardır tabi ekpss den gelen arkadaşları büyük ihtimal sarı dediğimiz gümrük işlem merkezi yanındaki ana binaya verebilirler kolay orada işler mesaileri tarayorsun sıkıntı çıkan beyannameleri kontrol ediyorsun gümrük işlemleki memurların maaşı da çok iyi mesailerden ve yolluklardan aldıkları ekstra paralarda çok iyi diye biliyorum hayalim gümrük memuru olmaktı ama bana nasip olan halk Sağlığı kurumunda memur olmakmış atanan arkadaşlara hayırlısı olsun diyorum..

Arkadaşlar yaklaşık bir ay falan diyor daha önce ekpss den sgk ya giren arkadaş birde mesela adliye ye başlayacak arkadaş + bir ay sonra başlamış göreve

nuri3558

büyük ihtimal bizleri Ticaret bölümüne vereceklerdir diye düşünüyorum.

u.emre

Ticaret odaları ve ihracatçı birlikleri var buralarda verebilirler belki, ihracatçı birliklerinde işitme cihazı ile çalışan engelli memur vardı, yaptıkları iş sadece kaşe basmak ve imza atmak bu kadar..

Gümrük bilgi işlem acayip yoğun ve hızlı yapılması gerektiren bir iş gümrük memurları maşallah makine gibi çalışıyorlar eminim size de rahat olan işleri vericeklerdir..

güvenlik soruşturması sonrası atandığınız ildeki personel ve açık olan yer (gümrük , ticaret odası vs) arasında kura çekiliyor. buna göre yeriniz belli oluyormuş

Merhaba arkadaşlar. Gündüz çalıştığım yerde telefon numaram çekmediği için hep merakta kalıyorum aradılarda ulaşamadılar mı diye. Güvenlik soruşturması başladımı bilginiz var mı evlerinize polisler geldimi. Yada çağrılan oldu mu?

gümrük bu konuda çok yavaş işliyor diğer kurumlara göre galiba.

Arkadaşlar duyuruyu internet sitesi üzerinden yapacaklar ya bence Kasım gibi olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun inşallah

Birakin simdi polisi molisi.evraklari yolladiginiz yeri hic arayip bilgi aldınız mi.

Selamlar var mı aranan sorulan.bi arkadaşa sivil polisler gelmiş öyle okudum başka bir gelişme yaşayan var mı?

valla ne gelennnn varrr nede giden nede ne olacağını bir bilen....ama kasıma atar bu işi böyle giderse

Merhaba arkadaşlar bize geldi 2 sivil polis süreçte başarılar bizden tam puanla geçtiniz dediler vs gittiler.

Üst Alt