Merhaba Arkadaşlar Baya zamandan beri ugrayamadım sitemize. yeni haberlerle geldim
birinci haber : 4 tane dileçe geldi hepsi hemen hemen aynı bu iki adresten
tuddb@egm.gov.tr ve
zince@egm.gov.tr Dilekçe nin linki altta
http://img213.imageshack.us/my.php?image=kemaldilekeev9.jpg
İkinci haber : Arabam Benim Bacaklarım yazısını
bilgiedinme@egm.gov.tr ve
bphism@egm.gov.tr gönderdim altaki haber geldi
- 06.09.2007 tarihinde bilgiedinme@egm.gov.tr <bilgiedinme@egm.gov.tr > yazmış:
Sayın Kemal ÇAKIR
Başvurunuz incelenmiş olup, 4982 sayılı kanunun 27. maddesi "tavsiye ve mütalaa talepleri bu kanun kapsamı dışındadır. "
Başvurunuzu dilekçe kanuna göre (isim, adres, telefon ve imzalı) bphism@egm.gov.tr adresine veya 0 312 428 30 76 nolu faks numarasına gönderirseniz ilgili birimimiz tarafından değerlendirilecektir.
Bilgilerinize sunulur.
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BASIN HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
O habere karşılık Arabam Benim Bacaklarım yazımızın en altına (isim, adres, telefon ve imzalımı) attım 0 312 428 30 76 nolu faxa gönderdim yine bir dilekçe geldi evime digerine benzeyen bir yazı yine ilgileneceklerini söylediler
Üçüncü Haber :
zbtkoordinasyon@ibb.gov.tr adresine gönderdigim yazımızın ekine (isim, adres, telefon ve imzalımı) attım gönderdim aradılar beni tamam bizimle ilgili olan sorunlarınızı göz önünde bulundurucaz dediler zabıtadan gelen dilekçe linki altta
http://img230.imageshack.us/img230/2989/zabtadilekesiyenijd0.jpg
Dördüncü Haber :
isom@ibb.gov.tr Arabam Benim Bacaklarım yazısını gönderdim yine imzalı şekilde altaki bilgiler geldi
- 15.03.2007 tarihinde isom <isom@ibb.gov.tr> yazmış:
İlgi: 06 mart 2007 tarihli mailiniz.
Özürlü vatandaşların otomobil alım-satım ve kullanma konsunda yaşanılan zorluklarla ilgili görüşleriniz müdürlüğümüzce de bilinmekle beraber; konu ile ilgili müdürlüğümüzce yapılabilecekler, ilgili kurumlara sorunları iletmek dışında herhangi bir işlem bulunmamaktadır.
İstanbul'da yaşayan özürlülerin trafikte yaşanılan sorunlarına münhasır İ.B.B. Trafik Müdürlüğü "Özürlü Araç Park Kartı" hizmeti verdiğini bilgilerinize sunarız.
Sizde bana destek vermek için yukarıdaki adreslere görüşlerinizi yazabilirsiniz iletişim bilgilerinizide yazın (tel,adres,isim) gönderin
Beşinci haber altaki yazı geldi
isom@ibb.gov.tr
27.09.2007 tarihinde isom <isom@ibb.gov.tr> yazmış:
SAYIN Kemal ÇAKIR
08/09/2007 TARİHİNDE TARAFIMIZA İLETİLEN İLETİNİZ incelenmiş olup, muhteviyatındaki tespitlerinde ve çözüm önerilerinizde haklı olduğunuz, bundan dolayı yazısınızın örneği ile birlikte bahsi geçen konunun yasal takibinin yapılması ve kanun maddelerindeki değişiklikler için Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı'na gönderileceği hususunu bilgilerinize arz ederim.