Arkadaşlar tekrar merhaba daha önce düşürülen rapor oranları ile ilgili bir yazıda ben yazmıştım şimdi buna bazı şeyler eklemek istiyorum.
Bu geçen sürede bende eşim adına ankara defterdarlığına başvurdum. 26 temmuz 2006 da yayınlanan ve geçmiş hakları koruyan gazetenin bir fotokopisinide yanımda götürerek bir dilekçe yazdım. Oradaki memur arkadaş tabiki dilekçemi almadı ve resmi gazetede yayınlanan maddenin de (benim anlamadığım ancak kendisinin çok iyi bildiği) bazı bürokratik terimler ile açıklamasını yaparak kendilerini bağlamadığını dile getirdi ve hastaneye giderek yeni rapor almamız gerektiğini bir kez daha belirtti.
Daha önceki yazımı yazdığımdan bu yana çeşitli gazeteler,televizyonlar,ssk, bazı bakanlıklar,milletvekilleri,parti genel merkezleri buralara bu konuyu maıl yolu ile bildirdim en son milletvekili lokman ayva'nın sekreteri ile görüştüm kadıncağız yaklaşık 45 dakikalık bir çok görüşmenin ardından pes etmiş bir şekilde aradığı hiç bir yerden sonuç alamadığını söyledi.
Bazı partilere kızdım sorunumuzla ilgilenilmeyecekse hiç birine oy vermiyeceğimizi ( kendi adıma)belirttim. Bazı devlet kurumları ssk da buna dahil açıkça dava açın dediler. Başbakana cumhur başkanına yazılar yazdım ve sonuçta şunu söylemeliyim ki arkadaşlar acıdır ama gerçektir sonunda gördümki hiç kimse bu memleketteki
engellileri adam yerine koymuyormuş yahu bu konu sanki vebalı sanki dokunulmaz yada gündem okadar yoğun ki kimse bu sorunu sorun olarak görmüyor. Saygılar..