başka ne bekliyordunuz ki arkadaşlar.adamlar halimizden anlasa anlamaya çalışsa böyle bir saçmalık yapmazlardı zaten.
emin olun gönderdiklermizin içeriğine bakmadan,herkese aynı cevabı yolluyorlar.
ben bu konu hakkında düzenleme var mı?yapılacak mı diye soruyorum,adamlar bana her seferinde aynı cevabı yolluyorlar.
anlaşılan bunlar bizi tınlamıyor.
ben haftaya yargı yoluna gideceğim.
böyle bir cevaplar ancak 3.dünya ülkelerinde olur.nerde yaşıyoruz anlamadım ben,muz cumhuriyeti sanki.
nerde kaldı sosyal devlet anlayışı?benim maaşımdan hem sgk ya para kesecen hem de tıbbi malzeme giderlerimi ödemeyeceksin.
böyle bir saçmalık ancak bizde olur zaten. heralde,somali,patagonya vb.ülkelerle yarışıyoruz. insanın aklı almıyor ama bu baştaki ö....lerin aklına helal olsun valla.daha ne diyeyim!!!!!
buyrun SGK neyle uğraşıyor:
Büro emekçileri sendikası SGK da kadrolaşma iddiası 13 Ekim 2010 13 Ekim 2010 Çarşamba 14:49
adamların derdi başkamıymış meğer.kim takar ahmeti mehmeti,önce bir kendilerini oturtsunlar o koltuklara!!! yazıklar olsun,bunlar müslüman ya,biz kafir;neden biz onlardan değiliz,biz evetçi değildik,biz yalaka olmadık,biz dik durduk,birileri gibi eğilmedik!!!! bu işin öbür tarafı da var eyyyyyy ........