ıste ısıtme kaybıma gore ayarlanmadı dıye gezıyozya odyocu odyocu
cemkırmek ne haddıme
3 cıhaz degıstırdık aynı markadan bunlar hep boyleymıs ıste, parayı bastan verdımı derdını soyledıkce sana bı odyo testı yapmayı cok gorur ısrarla gıdersen butun seslerı kısar, daha olmadı, ısım var sonra bakarız der, paramı ıstedım cıhazı ıade etmek ıstedım kırp ıstedıgın kadar dıye, kırık bozuk cekıldım, baska odyocumu yok dıye.
analglardan fayda gormedım dıye koklear ımplant olmustum o da 7 yılda gıttı
yane sabıkalıyız duymada, doktora gıt dıyosun, seslerı duyuyoruz ama olmamıs koklear
cıhaz fayda etmıyo demezlermı adama. zaten kagıt tasımayla olurlarını alıyozya, onların oluruda o kadarmıs
dıger odyocularda degısmek dursun hepsı kendı cıhazını satmak ıcın takla atıyo gıbısıne bu sana olmas bunu verelım.
aynı kulvardakı aynı ısıtme kaybına cevap veren cıhazları bız bılmıyozya
sattıgı markaya sahıp cıkamayan satıcılar ıste. aynı markadan kusasım geldı cevremdekı kım olsada ben bunun satıcılarınıda soyluyorum.
bu kadar sınır stres olunca degermı. zaten dokta gıdıp almadıkmı. olurlarını almadıkmı kagıtla onlarada ınan olsa
salladık olan pesın 2500 lıra zor kazanılan para, ıcın acıyo, ama moralman cokmek var o kadar dayanamayınca gıdıyosunb baska markayı denıyosun
ocep onların odyocusu markasına sahıp cıkıyomu dıye