Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gürültülü ortamda insan sesini ön plana çıkarak işitme cihazı markası..?

bu ısıtme cıhazlarının hepsı gurultu onlemelı oldugunu ıdda edıyor ama yalan
olsa bıle otomatık gurultu onlemesı olanını tercıh etme. otomatıkler hem cabuk bozuluyo hemde sen bırıyle konusurken zırt seslerın hepsı gıdıyor

Bugün de siemens orion p denedim bakalım ne olacak

cıhazı denemıssın. ızlenımlerınızı yazarsanız hepımız ıcın bılgı olur

oticondan kendi sesim daha doğal geldi bunda yarın iş ortamında deneyeceğim bakalım dediğine göre 8 kanallı kanal sayısı çok olunca dha net ses gelirmş doğrumu

odyocunuza soyleseydınız kendı sesım dıye ben ona cok onem verırım
kanal sayısı evet performastada fıaattada etkılı
gurultu onlemesı sızı tatmın ettımı
fıatta pahalıdır ya ınsallah sızın ıcın ıyı bır karar verırsınız hayırlı olsun
cınlama ıcınde programı varmıs sızın cıhazın

Siemenste ses güzel di zaten 1.500 fiyatı ama araba sesleri yine çok geldi ne yazık ki

Kesinlikle phonak tavsiye ederim. teknolojisi çok daha önde ve fiyat farkı da yok. Naida Q 90 çok başarılı veya Bolero Q 90 gürültülü ortamda sorunsuz şekilde insan sesini ayırt etmeyi sağlıyor.

phonak adama 1500 lıraya akıllı nadıa dııl gunahını vermez
kıytırık nadı5 e 2500 lıra verdım gurultuler analoglardan daha cok rhatsız edıyo berbat kullanamadım

koklear implanttan başka hiç bir cihaz görültülü ortamda insan seslerini ön plana alamaz.
her ne kadar böyle birşey olduğunu iddia etseler de bunun reklam stratejisinden başka birşey olmadığını bilmek lazım.

Phonak Quest premium cihazlarda bu özellik var. autostereozoom ve speech in wind gibi özellikler gürültüde sesi ayırt etmeyi sağlıyor. odaklandığı noktada ki insan sesini ayırt etmesi veya rüzgarda sesi sorunsuz duyma gibi şeyler sağlıyor.

koklear ımplantta gurultuden sıkayet etmeyen coklu konusmalarda kelımelerı secemeyenler hep der sen taktır bakalım sonra konusuruz dark. bıde ısıtmeyı kokten kaybetmek var ha
ısıtme cıhazında ıyı ayar olursa bu gurultu onleme kalıteye gore ıse yarıyor
ahhh resound canta 780 d cıhazım oyle guzel gurultu onlemesı kelıme anlasılırlıgı vardıkı,
sıemens cıelo sp de fena dııl ustam sayesınde

sleep peki denedin mi sen bu cihazları yoksa tavsiye mi

satarken hepsi gütültü önleme var yok ses otomatik yükseltme var konuşma sesini önplana çıkarma var der ama daha göremedik öyle bir cihaz varda bende alayım ilerde

siemens orion da ofis ortamında gürültü biraz daha azdı

sen carpma seslerınden haber ver ekınoks
yururken ayak seslerı normal gıbımı topullu gıyenlerınkı beynıne ıslıyomu
ınsanlarla konusurken bıraz yuksekce gurultude konusma seslerı bıle gıdıyomu
masaya bısı koyarken elektrık dugmesını kapatır acarken sesler nasıl
muslugu acınca kulagını keser gıbı ses verıyomu
kagıt poset gıcık dececesınden sesler cıkartıyomu
bıde duydugun sesler arasında catlama patlama oluyomu bunlara dıkkat et
valla odyocu odyocu gezsende bunu duzeltenını gormedım phonak nadıa 5 te

shukufe;

sanırım kullandığınız cihaz işitme kaybınıza uygun sekilde ayarlanmamış işitme merkezlnde bu cihazı alırken memnun mu ayrıldınız bu konuda şikayetinizi yarattınız mı?bu yaşınıza kadar hangi cihazlar kullandınız merak ettim
odyocu gezmişsin ısrarla sorun düzelene kadar başınızdan ayrılmayın son raddeye gelirseniz suç odyocu da mı cihazda mı oldugunu doktorunuzla konuşup yeni cihaz talep ediniz
valla bana sorsanız bu işin peşini bırakmam odyocudan cıkarken sorunum cözülmeden cemkirerek ayrılmam ya bu cihaz sana uygun değil ya da odyocu sorununu cözemezse bu işi bıraksın sırf cihaz takınca duyuyor olmak sorunu çözmez ses tonları frekansları doğallığı duymanın saf berraklığını ararım sizde bu düşünceyle oldu bittiye getirmeyin bu sekilde cihaz kullanmanız işitme sinirleriniz daha cok harabiyet verir istemediğiniz sesleri yadırgayarak sesleri anlaşılmıyorsa cihaz takmanın anlamı kalmıyor

ıste ısıtme kaybıma gore ayarlanmadı dıye gezıyozya odyocu odyocu
cemkırmek ne haddıme
3 cıhaz degıstırdık aynı markadan bunlar hep boyleymıs ıste, parayı bastan verdımı derdını soyledıkce sana bı odyo testı yapmayı cok gorur ısrarla gıdersen butun seslerı kısar, daha olmadı, ısım var sonra bakarız der, paramı ıstedım cıhazı ıade etmek ıstedım kırp ıstedıgın kadar dıye, kırık bozuk cekıldım, baska odyocumu yok dıye.
analglardan fayda gormedım dıye koklear ımplant olmustum o da 7 yılda gıttı
yane sabıkalıyız duymada, doktora gıt dıyosun, seslerı duyuyoruz ama olmamıs koklear:mad: cıhaz fayda etmıyo demezlermı adama. zaten kagıt tasımayla olurlarını alıyozya, onların oluruda o kadarmıs
dıger odyocularda degısmek dursun hepsı kendı cıhazını satmak ıcın takla atıyo gıbısıne bu sana olmas bunu verelım.
aynı kulvardakı aynı ısıtme kaybına cevap veren cıhazları bız bılmıyozya:p
sattıgı markaya sahıp cıkamayan satıcılar ıste. aynı markadan kusasım geldı cevremdekı kım olsada ben bunun satıcılarınıda soyluyorum.
bu kadar sınır stres olunca degermı. zaten dokta gıdıp almadıkmı. olurlarını almadıkmı kagıtla onlarada ınan olsa
salladık olan pesın 2500 lıra zor kazanılan para, ıcın acıyo, ama moralman cokmek var o kadar dayanamayınca gıdıyosunb baska markayı denıyosun
ocep onların odyocusu markasına sahıp cıkıyomu dıye

sleepless34;

samımıyet kımse almadıgı cıhazı baskasına tavsıye etmez:p kımsede keyfı ıcın cıhaz denemez
marka temsıl etsenız olmezsınız dıymı:eek:

Tan 5 tane aldim bu gune kadar birde cookler var kizimda kula arkasi modellerde phonak nadia bir numara fiti pahali ama kesinlikle cok farkediyor gozum kapali tavsiye ederim. Iplant farkli onuda cok memnun kaldigim marmara pendikte caglar batman yapti o da turkiyede bir numara allah ondan razi olsun eger kulak arkasi kullanacak cocuksa mutlaka paraya kiy ve phonak al derim paran yoksa geri kalan tum modeller ayni zaten umarim yardimci olmusumdur.

sleepless34;

phonak solana yı bir deneyin bakalım gürültü baskılama ve 4 programlı dijital kulak arkası veya kulak içi modeli olabilir fiyat biraz yüksek olabilir sana uyarsa pazarlık edin widex super 440 deneyin o da ses doğal veriyor tam istediğin gibi duyabilirsin
zaten piyasada en belli başlı markalar phonak,widex,oticon bu 3 marka dışında uzun ömürlü değildir istisnalar hariç

Ben sesi doğal vereni zaten buldum oticon sensei 10 frekanslı iyi ama gürültülü ortama girince iş değişiyor

dephyr amma yaptın:eek: yane bu ucu saglam dıyosun. ben resound canta cıhazımı 7 yıl hıc bakım tamır gormeden, cunku danowokundu ben alırken. ılk ayarından sonra fırma kapandı gıttı gumas. cok memnun kullandım. bııkı durtmeyle. ama bozuk. yarım yarım calısıyo ustelık 7 yıldan sonra pılı adamakıllı yıyo cabucak. tamırıne cok para ıstıyolarda. ayarını kımse bılmıyo. kesıp atmıslarmıs ne demekse.

:eek: shukufe sen kendin diyorsun iyi güzel resound marka da güzel 7 yıl kullanmışsın ama firma ortalarda yok en azından yedek parca sıkıntısı yaratmasa daha da kullanacaksın ama olsa zaten saydığım 3 firmanın yanına yaklaşırdı 4 büyüklerin şanı olurdu ben bildim bileli 30 yıldır işitme cihazı kullanıyorum 12 yıl bozulmadan oticon kulak arkası kullandım 7 yıl widex kullandım ama bir yerlerde kaybettim coselgi kanal içi kullandım 10 yıl oldu bayagı bana emek verdi bozulsa bile fazla nazlı olmadı beni idare etti şu anda dijital kanal içi phonak solana 312 uz kullanıyorum cihaz temizliğine ve kuru serin bir yerde itina ile korurum
En azından bir cihazı alırken firmanın köklü gecmişine bakmak lazım onlardan birine rast gittin mi elinde secenekli 4-5 cihaz deneyip öyle karar vermek lazım ondan sonra para sayarsın senin ki biraz da şanssızlık olmuş bilemiyorum ankarada bayagı zor cileli adamakıllı odyocu sıkıntısı var madem elinde phonak naida 5 kullanıyorsun istanbul phonak merkezle bir görüşün derim sizinle mutlaka ilgileneceklerdir emin olun ankarada olmasa istanbulda günü birlik ayar cektirirsiniz

ıyı dıyosunda ben artık nefret edıyorun phonaktan . adamın 3 cıhazını denemısım o kadar para saymısım. bıda ıstanbuldan odyocu arıycam. bu dıyenını nerden bılıyım sımdı ankaradan. bıde odyocuya bayılcan bıı suru para yol parasından baska. ıyı ayar olsa bıle su tak tak taklar gıtmıyo. gıtcegınıde aklım hıc kesmıyo .

en azından phonak istanbul merkezle bir görüşün derim belki gitmene gerek bile kalmayacak sadece cihazını kargoyla yollarsın ayar cektirirsin cihazın zaten garantili değil mi senden ücret alacaklarını sanmıyorum bak sitesini de veriyorum telefonla iletişime gec lütfen Phonak Türkiye anasayfasına hoşgeldiniz - Phonak Türkiye sana yardımcı olurlar

yanına gıdıp kulagımıza takıp bıı suru laf edıp ayarlatamıyoz yaa:( bıde telefon et dıyosunkıı onu hıc hayatımda kullanamadım. sen sagır dıılmısınkı telefon kullanıyon

benim durumum orta derece işitme kaybım mevcut yani 70 lerde falan telefonla işitme cihazsız kulanabiliyorum veya cihazlı da kullanabiliyorum sorun olmuyor işitme anlama yeteneğim yüksek ince sesleri duyamasam da ....
sen telefonla konuşamasan bile birine refakat ettir yardım alabilirsin hiçbir şey sana engel tanımasın herşey engelleri aşmak içindir biraz cesaret biraz gayret biraz da umudunuz olsun

Üst Alt