Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gürültülü ortamda insan sesini ön plana çıkarak işitme cihazı markası..?

yumuşak doğala en yakın ses istiyorsanız starkey ide deneyin derim

denemkle olmaz kardesım:eek: bu nasıl bu nasıl bu nasıl
ehhheeeyt ses duydum daha ne osssuuun:p gıt bı tuvaletede ac muslugu dıyemıyolar, dur kapıdan araba sesı dınlıyım dersen yassah gardasım,su nayolonu su kaaatı burustırıyım bu nası dıyemıyolar,ver parayı yallah

yahu bütün iyi odyocular banamı denk geliyor anlamadım.ben kapıdan ses dinlemek değil odyocuyla caddede tur attık ben tamam dedim odyocu tamam demedi neymiş kaçıdrıdğım kelimeler varmış.öyle bole en sonundan ayarı oturttuk.yallah diyenin kapısına gitmeyeceksin.bak bakalım o zaman rekabet bu sektörü nasıl değiştiriyor.

aklımda olsun satlas:eek: bıda yenı cıhaza yelken acınca senın desıbel ıcın bursaaa:eek:
gaese gıttıgım zaman sebatlı odyocusu kapıda konustuk . cunku ben gurultu onlemelı cıhaz dedım ona. gel gelelım bu senın kaybına az dedıklerını begendım o da sesler az dıyınce kıvırtmadan bu sana olmuyo ıste dedı. yeneee resound sahanede cok ılerı ısıtme kayıplılarda ıddıa etmıyo
bıde sımdı hakkını yemıyım topuklu ayakkabı gıyen odyocularda kendıne guvenıyo:eek: bence

satlas;

hiç denk gelmez bize öyleleri.
kıytırık program ile 100 lira aşıran odyocular denk geliyor bana.
mail atarım programlaması ne kadar diye
ballandıra ballandıra anlatırlar.
yerine giderim 2 dk sürer iş :D
meile cevap vermeleri bile daha uzun sürüyor.

dark bak ben dıyom avaz avaz cıhazı ordan almadıysen bı saatte ugrasıyo ama sonuc degısmıyo. cunkum kendı cıhazını satsın sana o baskasından aldıgına ne vakıt zıyan etsın adam
betul hanım uzman sızsınız ama bu senseı cocuklar ıcın
benım hep mıdem bulanır cocuklar ıcın denen cıhazdan
bangır bangır bagırıyolar cocuklar seslerı bılmez bılınce solıycekmışşşş babalarımız analarımız az bekcı olmamıs yerı gelıncede sopa bılem yemısızdır cıhazı takmıyoz dıye olmuyo ıste
ekınos sen gurulştu onleme dıyosun kolay bak senseı gıbı az kayıplılara hıtap eden cıhazla ıs goebıleceksen ne guzel cıhazlar var sana

Zaten sensei normal 90 desibele kadar benim ki %80 onu biliyorum band aralığı 10 olduğu için konuşmalr güzel ama işte gürültü hep aynı kaç cihaz denediysem

korkarımkı bu kadar gurultuden rahatsız olduguna benım gıbı bas seslerın daha az, kaybın orda dıye tahmın edıyorum
eger paranı vermedıysen kı ıkna olmamıssınız baska markalardanda dene,ıkna olana kadar. gurultulerden rahatsız olarak cıhaz cok zorda kalınmadıkca kullanılamıyo, buda para vereceksın sonucta barı ıse yarasın. yerıne olsam resoundlardan denerdım kaybın cok degıl
resound artık yerını saglamlastırdı . korkun olmasın

sinyal işleme kanalı ne demek bilen var mı

Gürültüden rahatsız olmam konuşmayı anlamayı engelliyo o yüzden resound bi araştırayım

senın sordugun sınyal ısleme frekanslara gore ayar yapıyolarya, odyocu ıcın seslerı o frekans duraklarında ıslemek dıye bılıyorum

bi cihazda 12 sinyal işleme kanalı 6 frekans 6 band yazıyo o zaman frekans değil

o zaman yanılmısım.cıhaz uymayınca napıcan ıste odyoculuk olmasada bısıyler ogrenelım dıye kendımce arastırıyorum. kelın merhemı olsa desekte ogrenırsek bıze ıyı olacak.

mideni bulandıracak bir durum yok shukufecim, :) rahat ol. sonuçta hepsinin amacı aynı aslında , arada nasıl bir farklılık var diye düşünmeyin , eğer işitme kaybınızı karşılıyorsa bir deneyin bakalım cihazı , belki daha hoşunuza gidecek o cihazların sesi ? Pediatrik cihazlarda sesler daha güzel ya da daha kötü diye bir ayrım yok böyle algılamayın lütfen. Herşeyden önce cihazların arkasında , siz yetişkinlerin görünmesinden hoşlanmadığınız bir led ışığı var. Pil devrede olduğu ve cihaz çalıştığı sürece yanar bu ışık mesela "pediatrik modellerde ".. Aile cihazın pilinin bitip bitmediğini bu ledlerin sönmesi ile anlar mesela , veya benzer şeyler var. Sensei modelde çok daha farklı bir özellik var. Artık diğer dünya markalarının henüz ulaşamadığı bir noktaya geldi Oticon. Herkes 12 - 24 vs kanallı cihaz diye bahsediyor ya hani.. bunlar yatay bantlardı. Sensei , Alta ve Nera modeller ile Dikey bant teknolojiine ulaştı Oticon. Ve isterse makalar benim cihazım 1000 bantlı da dese , sadece Yatay bantta oluşundan dolayı artık çok geride kaldı.. Dikey bantın keşfi, işitme 3 boyutlu kazanıma geçmeyi sağladı. Bunu daha ayrıntılı tarif etmek isterdim ama bunun için daha başka bir sayfa oluşturacağım .. Anlattığım özellik bu3 modelimizde var henüz. Sensei de bu modellerden birisi.. Eğer işitme ile ilgili sorun yaşamıyorsa ekinos arkadaşım, duyma problemi yoksa Sensei ile , sadece gürültü ile ilgili şikayet varsa , programı yeterli yapılamamıştır demektir. Hepinize sağlık dolu günler arkadaşlar ))

vallahı bu bılmece cok cok hosuma gıttı betul hanımcıgım.tesekkurler. amatorce bu kadar oluyor
su dıkey gecış yatay gecış ogrensek ogrensek sızı yakalamısken ogrenecegız, acacagınız yenı sahıgeyı merak ve sabırsızlıkla bekleyecegım. bu emeklerınız ıcın ayrıca sıze dua edecegım. ıstersenız o sqahıfede ıstersenız burdan benım mıdem bulanıyo dedıgım sey gurultu onleme
garıbım cocuklar, bakın ama kucuklugumde cok cektım ben bu ısıtmemenın kahrını, sımdı odyolojı bılımı, ısıtme cıhazı endustrısı daha ıyı yerde ama
cocuklar ıcın olan ısıtme cıhazında gurultu onleme yok dıyorum
ama soz sızın

Shukufe haklısın genel olarak ama bir markadan direk soğumamak gerekir diye düşünüyorum. Çok tıkanıldığı durumlarda ilgili genel müdürlüklerinden destek alabilirsin. Phonak Türkiye anasayfasına hoşgeldiniz - Phonak Türkiye doğru bayiye seni yönlendirip yardımcı olmasını sağlayacaklardır. Ayrıca verdiğin bilgiler teşekkürler çok faydalı oldu. Phonak'ta Sky Q diye bir ürün grubu var. Pediatrik bir ürün grubu. Bu ürün grubu içerisinde gürültülü ortamda konuşmayı destekleyen özellikler var. Rüzgarda konuşma, Autosterezoom. Bir incelemeni tavsiye ederim.

akıllı nadıa denemıs kardesım:eek: sky akılında hava cıva olsa bıde
zaten cıhazı atıp ayaklarımın altında cıgnemeye ramak kalmısken:mad: bıde sen 5 kapı arşınlamız 3 nane degıstırmıs 3 ayına malolmusken bıde daha başka yonlendırme dıyosun. gıttıklerımız dogru bayı dıılse daha baska onerılenlerı kulaga yag balmı takıcak

haklısın sonuçta hiç bir markanın bayisi kulağımıza yağ bal takamaz :) bu benzetmeni sevdim :) seninde söylediğin gibi işitme cihazı endüstrisi çok gelişmiş... ama sanırım her sektörde olduğu gibi bunda da işini daha iyi yapanlar olabilir diye düşündüm. ceremicem'in dediği gibi teknik bir sorundan bile olabilir. programlama v.s.

sektor bellı. onune gelene cıhaz satme yetkısı verırsen burda cok cıhaz satıcısı var demezsen hepsı kendı aralarında bırbırını bogazlıyo bence
arada gume gıden bızler her sektor degıl saglık ısıtme cıhazının saglıkla alakalı oldugunu unutan sektormu dıyım

doğru söze ne denir dostum. sağlıkla alakalı ama sektörleşmiş durumda malesef dediğin gibi sağlıkla alakalı oluşu biraz unutulmuş. fakat 5 parmağın 5i bir değil diye düşünmek durumundayız :)

Oticon sensei normali aldım konuşmayı anlama güzel geldi gürültü maalesef aynı sayılır bugün tekrar bir ayar yaptı P.tesi iş ortamında fark olur inş

Kesinlikle gürültü öneleyici ayarı var odyometris gösterdi ayar yaparken hepsini inceledim

starkey x110 kullanıp, gürültülü ortamda, insan sesini net algılayan ya da böyle bir ayarı varsa aktif ettiren var mı?

Üst Alt