Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik olarak çalışıyorum. Engelli raporu alırsam işimden olur muyum?!

Tarık_35..kanun gereği şirket kabul etmeyebilir ya da insiyatif kullanabilir sizin için,eğer çalıştığınız yer özel sektör ise.

Selam vergi indiriminden yuzde 100 rapor aldim tekrar çalışabilirmiyim.raporda agir engel veya calisir,calisamaz yazmiyor.

Selam vergi indiriminden yuzde 100 rapor aldim tekrar çalışabilirmiyim.raporda agir engel veya calisir,calisamaz yazmiyor.hipertansiyon kardiyomiyopati ve ankilozan spondolit rahatsizliklarim var ama calisabilirim.

Engelli raporum var güvenlik olarak çalışabilir miyim? İşkurda engelli olarak kaydım var. Güvenlik kartım var ama işe başlarken problem yaşarmıyım onu düşünüyorum.

erkan medeni

o rahasızlıklar güvenlik olarak çalıştırmama nedeni degil hem şirket için daha iyi olur engelli kontenjanından gösterirler

Engelli raporum var güvenlik olarak çalışabilir miyim? İşkurda engelli olarak kaydım var. Güvenlik kartım var ama işe başlarken problem yaşarmıyım onu düşünüyorum.

Ufukalp Abi işkurda engelli kaydım var işe girdiğimde bu benim için problem olurmu?Engelli olduğum anlaşılır mı?

Not : Vergi indirimi için işkur engelli kaydı oluşturmuştum.Engel olacaksa bana engelli kaydını sildirmeyi düşünüyorum.

güvenlik yapabilecek kişi de bazı özellikler istenir iyi görme iyi duyma iyi hareket yeteneği vs..gireceğin şirket bunları dert etmeyip insiyatif kullanıp bir sıkıntı çıkarmayabilir size,yani güvenliği normal meslek gibi düşünmeyin derim birnevi polisliğin 1 tık altı(23 yıl güvenlik yaptım bu arada)

Bipolar bozukluk hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Güvenlikteyim yüzde 40 engelli raporu alırsam güvenlik kimlik kartımı iptal ettirir mi?

Ahmtdrd06

Bence kimseye söylememek benim tercihimdir.
Senin tercihini bilemem. SÖYLEME KİMSE BİLMESİN.
EMEKLİ OLACAĞIN ZAMAN KİME SÖYLERSEN SÖYLE.
💯💯💯

Kaç yıl oldu aynı işyerinde çalışmaktasın?

Güvenlik sertifika alma yönetmenliginde sağlık rapor kisminda sağlam olmak yazıyor pipolar nasıl almiş ilginç geldi

(Gölge)
Belki hastalığı yeni başlamıştır. Yada doktorlar bu konuyu es geçmiştir.

4 yıldır bipolarım güvenlik kimlik kartımı daha öncesinde almıştım. Yenileme yaptırırken bir sıkıntı olmuyor ama rapor alırsam yada almaya kalkarsam kimlik kartıma bir zararı olur mu onu merak ediyorum bilen çıkar mı acaba?

Yüzde 40 rapor alabilirsin dedi doktorum eğer alabilirsem e kpss ye girmeyi planlıyorum. Ama alamazsam eğer güvenlikten de olurmuyum acaba tam bir ikilemdeyim.

Ahmtdrd06

Rapor alırsanız yenileme falan vermezler

İlaç yazdiriyorsunuz sistemde görürler vermezler

Engelli raporu Alırsam zaten e kpss ye girerim, ama alamazsam sağlık kurulu yinede güvenlik olarak çalışamaz yazarlı bir rapor çıkartabilir mi sonuçta hastalığımı öğrenmiş olacaklar. En iyisi güvenlik olarak çalıştığımdan bahsetmemek gibi. İşimi sıkıntısız yapıyorum şantiyedeyim geçim kaynağım o.

Evet bende ilaç tedevim var ama sıkıntısız çalışıyorum.

Üst Alt