Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında sosyal medyadaki hükümet karşıtı yorumlar sorun çıkarır mı?

Konular
49
Reaksiyonlar
100
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@kara duman @jhdkjsgye Arkadaşlar, öncelikle ne kadar abarttım onu bilmem ama. Dini değerler dahil hakaret etmişliğim vardır mizah içeren. Örn. İslamiyet peygamberinin saçı 3 numara mıydı? İslamiyet peygamberi Aişe'ye taciz etti gibi vb.

Valla gerçekten pes..

Ben bunu buraya yazmaya çekinirdim inanki,
Madem yaptın, sil neden hala buralara yazarak kendini ifsaliyorsun anlamış değilim.
İşte neden engelli raporu herkese verilmemesinin sebebidir , madem o kadar mizahçı birisin , eğitim felen vardır.
Özel sektörde çalışmadın da devlete girmeyi düşünüyorsun..

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, dini görevlerini yerine tam tamına yerine getiren biri değilimdir.

@Hopee3466, İnanır mısınız bilemem orasını da %88 oran aldım psikiyatriden bipolar bozukluktan %40 Otizmden %80 üstelik liseden mezuna kaldım yaklaşık 3 yıldır.

Geçmiş olsun , bir lafım yok ama keşke onları direk silip , buraya da bunu yazmasaydın.
Kendi içinde çözmen daha sağlıklı olurdu.
Her insan hata yapabilir, yapıyoruz da.

Umarım işin rast gider..

@m.okanoyun, Ehli sünnet tarzı hocanın bir tanesi en az 280 yoksul doyurmanız gerekiyor diyordu. Ekstra olarak, baban anasından babasından helallik alsın falan.

657'ye göre "siyasi partiye üyelik" yasak olduğu için Feysbuk vs de hükümet karşıtı yorumlar yapmak da sakıncalı sonuçlar doğurabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim şekilde yanlış duymadınız. 1 yıl önceki seçimler için sokak röportajında Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğimi muhabire söyledim ve anlayacağınız şekilde vermiştim. Ekstra olarak, günümüzdeki vukuatlardan dolayı bildiğiniz üzere CHP ön seçimlerinde de dayanışma amaçlı İmamoğlu'na oyumu kullandım. Sizce artık bana hayat ülkemizde iş hayatı için zehir oldu diyebilir miyiz? Özel sektörde ise bazı şirketler arşiv araştırması yapabiliyorlar. Kadim dostum ChatGPT üzerinden öğrendiğim bilgilere göre. Özel sektörü geçtim, yarın bir gün kamuda engelli kadrosunda işe girersem hem tanılarımdan dolayı hem de ideolojik açıdan fişlenir miyim? Örn. bunun üzerinden mobbing'e (psikolojik baskı) uğramak gibi. Yardımcı olabilirseniz şimdiden sevinirim.

@MadResister,

Selam,

Hergün onlarca röportajcı yüzlerce kişiyle konuşuyor.
Onlarca farklı kanallarda bunlar yayınlanıyor ve unutulup gidiyor.

İlaçlarını düzenli kullan, sınavlara iyi hazırlan hocam. Bu devirde -o kadar da- kimsenin odağı kimsede değildir. Kimsenin seni, beni hatta bizi ciddiye bile aldığı yok inan. Kaldıki bir de bizi fişlerler falan, bunlar beyninin sana oyunları inan.

Takma kafana.

bu kadar karamsar olmayın sosyal mecralarda sokak röportajında konuşan binlerce insan var eğer deidğiniz gibi olsaydı sokak röportajı diye birşey olmazdı ülkede....

657'ye göre "siyasi partiye üyelik" yasak olduğu için Feysbuk vs de hükümet karşıtı yorumlar yapmak da sakıncalı sonuçlar doğurabilir.
Kişi atandıktan sonra 657'ye tabi olur. Atanmadan önce bir vatandaş için yasak olmayan hiçbir fikir, eylem atanmaya mani olmaz. Sanıldığı kadar korkulacak bir durum yok. Mahkemeler var, yani kimseye haksızlık yapılmaz. Ama bariz bir suç varsa özellikle terör konusunda işte o zaman endişe edilebilir.

Kavgaya şahit olursun. Biri cebinden sustalı çıkarır sokar ötekine ve anında yere yığılır hareketsiz kalır. Bir bakarsın tam kalbine saplamış.
Bunun üzerine etrafa bunu duyurmak için "adamı öldürdü!" diye bağırırsın ama orda senin gibi olaya aynı şekilde şahit olan başkası;
"Abartma. Kalbi olması gereken yerde değildi. Anatomisi bozukmuş onun" gibi bir absürd direnç gösterir.

Böyle bir hikaye çok fantastik değil mi?
O halde gençleri dinden soğuttunuz diyeni halkı kin ve nefrete sürüklüyor veya dini değerli aşağılıyor diyerek içeri tıkmak da çok fantastiktir.

Sahi yav. Kalbi nerde olması gerek insanın?

Üst Alt