Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güvenlik soruşturmasında sosyal medyadaki hükümet karşıtı yorumlar sorun çıkarır mı?

@MadResister, Merhabalar, evet bir ara bu konuları bilen kıymetli arkadaşlarımızdan bilgi almak için farklı konu başlıkları açacağım. Değerli zamanınızdan ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Evet ben de nelerin suç kaydı nelerin ise adli sicil kaydı olduğunu ve açık, kapalı, gizli sicilin ne olduğunu ve de neler güvenlik soruşturması ile arşiv araştırmasında sorun çıkardığını merak ediyorum. Saygılarımla..

@MadResister, Tekrar merhabalar, işte nelerin, nasıl, polis, jandarma ve/veya başka kurumlarda suç kaydı olarak kayıt alınarak arşivlendiğini, suç kaydının unsurlarını, adli sicil kaydı ve suç kaydının farkını merak ediyorum. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında nelerin sorun çıkardığını baştan bilerek KPSS ve/veya E-KPSS'ye ona göre hazırlanmayı düşünüyorum. Dediğim gibi önceden baştan bu sorgulamalar yapılsa, örneğin "sen sınavlarda turkiye birincisi bile olsan giremezsin devlete" denilse, insanlar da takribi 1 yıl gibi bir zaman ile emeklerini boşa harcamamış ve hayal kırıklığına uğramamış olurlar. Kamunun, idarenin bir damgalama, yaftalama durumu var gibi. Bir de sağlık sicili tutuluyormuş galiba. Bilenler aydınlatırsa memnun olur, sevinirim. Herkese, saygılarımla..

Üst Alt