Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel Bir Sakat Filmi: “Engellenmiştir” / Orçun Baş [Tartışma]

evet ama hiç bir özürü olmadan 20 yıl pirim yatıran sağlam insanlar emekli oluyor peki 23 yıl yatırıp emekli olamayanlar ne olacak hemde onların yatırdığı paranın 3 katını yatırıp emekli olamayanlar ne yapacak benim demek istediğim de bu kardeş saygılarımla kimseden değil kendimden örnek vereyim ben 1988 sigortaya girişim var ama 1991 de giren sağlam kardeş emekli oldu benim daha 7 yılım var ve %45 oranında sürekli özürlü raporum var buyrun bakalım

sadece adalet lafta kanun değil içraat istiyoruz sesini duyuramayan nice kardeşlerimiz mağdur durumda

İşte bu ..
Klişelere kaçmadan , acitasyonlara girmeden, duygular sömürülmeden ,uzun uzun anlatımlara girmeden engelli olmanın ve engellenmenin duygusunu ta içinizde hissediyorsunuz..
Bir şeyler yapmak isteyip de karşınıza çıkan engellerden dolayı yapamamanız, hadi yaptınız diyelim o cesaret kırıcı bakışlarla karşı karşıya gelmeniz.İşte engelli olmak bu demek ...
Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum

"Sorun engelli olmakta değil, ENGELLENMEKTE"...
Orçun Bey kısacık filmde bunu ön plana çıkarmış ve çok da güzel anlatmış...

Teşekkürler... Başarılar....

facebook, twitter, çeşitli bloglar, vimeo gibi sosyal medyada, arkadaş arası sohbetlerde, üyesi olduğum mail gruplarında, mensubu olduğum forumlarda, gönüllü çalıştığım dernek yazışma gruplarında tarafımdan DESTEKLENMİŞTİR!

Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık!

daha ne denirki çok güzel anlatmış bu kısacık filme çok şeyler sıgdırmış emegine ve yüregine saglık

süper olmuş bende bir anda kendimi sahada hissettim deneyin süper bir spor ben yapıyorum

anlatmak istenileni anlatan çok güzel bir film olmuş emeği geçenlere teşekkürler:eek:

Yorum yapmak bu güne kısmet oldu film için:) Ancak fırsat bulabildim. Bunu da GGk hatırlattı valla.
Güzel bir filmmiş:)
Yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum efem:)
GGK üstün teknolojisi hakkında baya izler taşıyor film:)

Filme emeği geçen, katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Üst Alt