Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzelsin diyorlar ama söz konusu evlilik olunca herkes uzaklaşıyor!

Haticenuur

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Yaşımın küçük oluşu yüzümün güzel oluşu insanları bana çekiyor lakin söz konusu hayatı birleştirmek olduğu vakit nedense engelimden dolayı uzaklaşıyorlar neden bu böyle...

neden bu kadar sorguluyorsun neden böyle demek bu sorduğun soruların arkası bitmez illaki bu dünyada her kesin bir derdi var bir sınavı var öyle yada böyle evliliğe gelince evlilik kolay değil bir evin yükü eşin allah nasip ederse cocukalrın bir sürü sorumluluk sahibi olacaksın bir gün günü geldiğin kaderinde ve kısmetinde belki istediğin gibi biri olacak belkide olmayacak belki bu forumda biri ile tanışacaksın seveceksin belkide evleneceksin bu kadar neden neden sorularını sorma kendine cam silerken olan bir kaza sonucu kaderini yaşıyorsun senden uzaklaşianları boşver kahramanmaraşta Engelli Sporcular, Yüzme Şampiyonasına Hazırlanıyor - Spor - Kahramanmaraş'ın Haber Sitesi bak ne güzel bir spor eğitim programı var sende git orasya arkadaşların olsun çevren değişsin birde onları gör

Aman evlenipte napacan bekarlık sultanlık :)

Hep öyle oluyo zaten sizler öyle diyosunuz ama oyle degil hayatinizda kimse olmadığın da eleştiri yaparsiniz sonra biri sizlere ilgi gosterdi mi hor kullanırsınız

Herkesin bir nasibi mutlaka vardır.Sadece yoldaki çakıl taşlarına dikkat et :)

Haticenurr Arkadaşım takma sen böyle şeyleri kafana daha yaşın küçük herkesin bir kısmeti vardır sabret Allah büyüktür.

allah herkesın karşısına hayırlısını çıkarsın işallah

aslında engelli olmak gönül işlerinde avantaj bizi biz olduğumuz için sevenler ortaya çıkıyor bizi sevmeyen insanlar neden bizi sevmiyor diye düşünmek de bize bir şey kazandırmadığı gibi üzer hep mutsuz olmamızı sağlar benim yaşım 30. 29 nisanda 31 olacak ve hiç sevgilim olmadı demekki hayırlı değilmiş yada daha iyieri karşıma çıkacağı için olmamış diyorum nasip deyip sabretmeli ve umutsuz olmamalıyız unutmaki kimse somurtkan bir erkek yada kızla evlenmek istemez

senin konu ve yorumlarını beğenmiyorum yaşın küçük heralde kendine faydalı meşguliyetler bul haticenur

küçük yaş derken 0-6 yaş mı, 6-12 mi ...

arkadaşın dediği gibi bu konular ciddi konulardır, alay malzemesi yapmayın...

velev ki 20 yaşında olsun çok mu büyük ?buralar sanal alem kim kimi görüyor suistimale açık konular alay konusu yapmıyorum

güzel misin :) ağlıyarak bindi kadın taksiye ve kimse beni ciddiye almıyor bu hayatta dedi, taksici ; keşke o kitapları başının üzerinde değilde içinde taşısaydın dedi...

evlilik le engelin bi alakası yok canım oyle dusunme cevremde cok ınsan var bı engelı yok guzellıklerıde yerınde ama evlenmıyolar.bundan sonra evlılıklerde azalır cunku gunumuz hayatı cok zor.engel var yada yok tv lerde bıle goruyosun standartlar cok yukseldı

Burda bir sürü eş arayan, arkadaş arayan insan var , yoksa sende engelliyle evlenmek istemiyomusun ?

Ayrıca güzellik göreceli ve kalıcı bir durum değil buna güvenme :)

Son düzenleme:
Eğitimini tamamla işini bul hayata daha sıkı adımlar at. Evlenmezsen de evlenme hayatın tadını çıkar..

Bana da herkes çok yakışıklısın falan filan diyor ama kimse onu görmüyor.
Yaptıklarına değil yapamadıklarına bakıyor.
Herkes aynı yani bu durum sadece sana özel değil.
Sen duruşunu bozma, zaten seni engelinden dolayı varsın hiç sevmesin zaten.
Seni seven böyle sevsin, böyle kabul etsin.
Rabbim gönlüne ferahlık ve güzellik versin.

tatlım evlilik cok önemli bişey seninde dedigin gibi yasın kucuk bu kadar heves etme ilerde buyuyunce anlıyacaksın zaten dogru bir insanı bulmadıgın muddetcede evlenme

zelihaabaydın Sizin O TV dedikleriniz gerçek mi acaba internette bir sorgularsanız nerelere varıyorsunuz anlarsınız.

gercek olsun yada olmasın cevrene bi bak anlarsın sende..benım dedıgım gıbı olmasa herkes mutlu olurdu arkadasım..bılmem anlatabıldımmı

Çok güzel, Engelsiz, eğitimli , eğitimsiz pek çok tanıdık kadın var çevremde evlenmemis veya eşinden ayrılmış. Sanırım bu durumun bu kriterlerle pek ilgisi yok. Toplumun evliliğe bakış açısının degiskenligi ve ilişkilerin basitligi ile ilgili.

''Bir kadın güzel olduğu için sevilmez. Sevdiğin için güzeldir o. Sırf sen seviyorsun diye herkesten farklıdır, herkesten başka bakar gözleri.. Senin ona verdiğin değer kadar anlamlıdır, sevdikçe daha da güzelleşip kıymetlenir. Bir kadının güzelliği bilmiyorum kaç para eder; ama sevdiğin kadının gülüşü dünyalara değer..''

ohh be yalnız değilmişim :) vallahi bu engelimiz yüzünden evde kaldık bende kaç kez isteme olayları oldu görücü usulude kaç defa gittim görüşmeye hersey iyi güzel gidiyor konuşup görüşüyorsun sonuç biz haber veririz diyorlar 2 hafta sonra kusura bakma deniliyor bu sahneyi bu seneryoyu defalarca gördüm yasadım valla çok kötü bir duygu her defasında reddedilmek hayata küstürdüler bizi yalnız dogduk yalnız yasadık hep dışlandık ve yalnız ölüp gidecez bu dünyadan yinede allaha çok şükür yasıyorsak hala bir umut var demektir

Haticenuur kardeşim bekarlik sultanlıktır özgürlüktür hayatını bekar özgür ve rahat yaşa

Üst Alt