Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzelsin diyorlar ama söz konusu evlilik olunca herkes uzaklaşıyor!

Ahmetkilicc ne kadar ukalasin. Komikmi yani. Evet bekarlik sultanliktir sizin için deyil bizim için sultanlık evet inşallah ömür boyu bulaşık yıkamak zorunda kalırsınız. :D

acelen ne bekle er yada gec nasibin gelip senı bulacaktır bıraz gec olsun ama temız olsun

Ben evlilik olayına çok farklı bakıyorum. Çevremde sağlıklı olup ilişkilerini yürütemeyen o kadar insan var ki.. Son 5 senede benimle aynı yaşta olan 4 arkadaşım boşandı. İstatistiğe vurursak 15 arkadaşım evlenmişti. Bu evliliklerin %30 u boşanmayla sonuçlanıyor demek. Açık söylemek gerekirse engelli veya değil bu çok büyük bir rakam. Yani herşeyi göze almak lazım. Bir de bizim sıkıntılarımız var işin içinde. iki tarafında gerektiğinden fazla anlayış gösterebilmesi lazım. Umarım mutlu olmak bize de nasip olur..

Evlenmeye engel olan şey engelimiz değil egolarımız.biz de karşı taraf ta egodan geçilmiyoruz.engelli,engelsiz,güzel yada eğitimli olsun çoğu insan 30 üzeri yaşlara gelmiş ve, ya bekar ya boşanmış...
Çevremde çok var böyle.ben sadece buna bağlıyorum artık

Evet Ahmet bey ben yıkıyorum :D :D :D
Gece gece nerden gördüm bu konuyu ya gülme krizine girdim :D :D

hatice75
size göre herkes ukala sanırım. Benim ömür boyu bulaşık yıkayacağım belli değil de sizin evde kalsanız da evlensenizde ömür boyu bulaşık yıkayacağınız kesin

sgurkan
ben diyorum ki sultan hiç yıkar mı ? Gönüllerin Sultan ı yıkayabilir :)

Ben sevgi dene şeye inanmıyorum hepsi koca yalan..her evlenen kişilerin hepsinde bir menfaat bir çıkarı görüyorum soğudum artık birde sevdiğinden de ayrılınca hep soğuyorsun.sevgi denen şeyin boş olduğunu anlıyorsun.
Konuyu açan kardeşim herşey kadar kısmet herşeyin hayırşısı dile dua et allah a öbür dünya ya Allah için ne yaptık onları götüreceğiz başka hiçbirşeyin önemi yok.kendin için yaşa hayata sımsıkı sarıl mutlu olmaya bak.mutlu olmak için illa hayatında biri olması gerekmiyor.ben iabadet ediyorum ondan başka birşey beni mutlu etmiyor çünkü ondan bir beklentim yok karşılıksız ve çıkarsızca yapıyorum.Allah için yapıyorum.

sgurkan
ibadetleri kendimiz için yaparız ve yapıyoruz İbadet e Allah ın değil bizim ihtiyacımız var

hatice75
tamam benim gıcık.

Bak arkadaşım Her insan güzeldir, özeldir ve engelli olmaya bir saniye kadar yakındır .

Bende engelliyim gerçek şu ki engelliysen evlenme işi zorlaşıyor kız istedi diyelim bu sefer aile problem oluyor vs.nasip kısmetimizi bekliyoruz :p

acele edıyorsun galiba kendine mesgale bulmanı tavsıye ederım egitimini tamamlayabilirsin derneklere üye olabilirsiin........ sağlık durumuna göre bunlar coğaltılabilir güzelim :)

Kaderinde evlilik varsa eğer bırgun muhakak evlenırsın eğer engelinden dolayı senden uzaklaşıyorlarsa
hiç üzülme çünki gerçek anlamdaa seven biri için karşısındakinin engeli çokta önemli değildir

Haticenur söz ettiğin konuyu bende yaşadım.kendi adıma istediğim ve beklediğim içten masum bi sevgiydi.ama sanırım bu çok şey beklemek oluyor.ama sevgiyi basitleştirmektense yalnızlığın hakkını verenlerden olmayı tercih ederim...

Aynı durum bende de oluyor ama işte yapacak bir şey yok nasipten öteye yol yok eğer severse biri zaten gözü görmez o engelleri ..

engelliysen beklemeye alışırsın rapor beklersin oran beklersin bir şey olacakmı beklentisi hep vardır ve şunu bil senin de kısmetin mutlaka bir yerdedir yüreğini ferah tut ve şunu bil yüz güzelliği 20 30 sene daha gider ruh güzelliği ömür boyu benim teyzemin kızı çok iyi bir insandır ve kas hastalığı var %68 raporlu 2 kere talip geldi o evlenmedi sen düşün yani. gelir mutlaka sabret. Birde sen şimdi yaşıtın erkeklere bakıyorsundur kesin ama bir erkek 30dan önce kafa fazla basmaz o yüzden biraz sabredersen seninde kısmetin gelir. Allah en güzel hediyeleri sabredenlere verirmiş...

Alışırsın bir gün :) engelli olunca karşı cinsle yakınlaşmayı aşkı meşki unutucaksın olabilir ama çok zor kısmet tabi... Ben yalnızlığa çoktan alıştım küçümsemek için söylemiyorum ama benden daha tipsiz at hırsızı gibi adamların 3-5 tane kız arkadaşı varken engelimi görünce kimse bana bakmıyo yapçak bişey yok... Sanırım engelli olmanın en acı sınavlarından biri bu en azından bana göre :)

Zor işler bunlar,karşı tarafı beğenirsin o seni beğenmez,karşı taraf beğenir sen beğenmezsin.İki taraf da beğenir sonra evlenince arada anlaşmazlıklar çıkar.Evlenmek bu yüzden biraz sıkıntılıdır.Tabiki uyumlu insanı bulunca büyük oranda sıkıntı kalmaz ama olasılıklar dünyasında yaşayacaksak da evlenmek için kendini riske atmak da gereksiz gibi duruyor.Kısaca iyice ölçüp tartmadan bu tür şeylere olur vermek aslında büyük zararlara neden olabiliyor.

Umutsuz olmamak lazım.

Rabbin seni yaratmış dünya ya göndermiş ise kalbini de hangi kalp ile birleştireceğini bilir elbet. Bize düşen beklemek sabretmek.

Beklemekten de kasıt sap gibi o gelsin beni bulsun demek yanlış :) x)

kabul edip aşık olacak olan her hal ile sevip kabul eder mühim olan dış değil iç güzelliktir

bende senin gibi düşünüyordum ve engelli bir adama aşık oldum.....:) kader her şey :)

öyle tabi ama ilk taınsmada izlenimlere göre hareket ediliyo ve fiziki durum ilk ön planda olan sey oluyo iliski ona göre başlıyo veya bitiyor

benımde sansım hıc yok yasım 29 agelıyo yuva kurmak ısıtoyrum ama nafıle

Bekleyen derviş, muradına ermiş sözünü hatırladım :D ne diyor başka bir sözde "Kuşlar bile kaderle uçar, velhasıl evvela kısmet, evvela kader" :)

Üst Alt