Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H ehliyetini değiştirenler aldığınız B ehliyetin bir resmini paylaşabilir misiniz?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
h ehliyetini degişitrenler aldıgınız yeni b ehliyetin birresmini paylaşabilrmisniz son verilen ehliyetlerin

Ehliyet değiştikten sonra aveya b oluyorya onunla b1 sınıfı falanda sürülüyor mu

nie kimse yardımcı olmuyor bana :(

nie kimse yardımcı olmuyor bana :( kaç gundur bir soru osuroyrum kimse ilgilenmiyorr :(

soruyorum olcak orasııı

ehliyetini yenileyenler yeni ehliyetleirnin resmini paylaşabilrmi ve yei b sınıfı ehlieyetleinde sadece bmi var yoksa b b1 faln die yazıyormuu

sorun h ehliyetini degiştirme süreci vee degiştirineler varsa yeni ehliyetin bir resmini paylaşabilrlermi

İkide bir sorun nedir diyeceğinize ilk yazılan mesajaa bakmayı akıl edemiyorlar mı ? Garipsiniz...

Alman
Bu konu sonradan değişti eklendi Bunun için ilk sorudan Haberimiz YokâËœº

burak_br
Hangi enayi Ehliyetin resmini paylaşır hayır mı Ne yapacaktın?

merak etdim h sınfından sonra aveya b sınıf verilcek ya birici grup olan b1 f faln var onlarda ehliyete yazılıoyrmu merakım odurr

peki birşey daha sorcam benim h sınıfı ehliyetim var şuan kifoslyoz engelliym aile hekimine gitdim o sürücü olur seçenegini işaretledi şimdi emniyete gidp direk b sınıfına çevirebirlmiyim

@Alman

Alman profildeki Resim sen değilsin Alain Delon.
kendini Koy korkma yemezler:)

burak_br
H sınıfında kalır.
neden B sınıfı önemli mi?

Üst Alt