Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyeti olan otomatik vites motor kullanabilir mi?

SİRLAN

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyet sürücü belgesi olan otomatik vites motor kullana bilirmi yok sa ayrı bir ehliyetmi olucak şimdiden teşekkürler

1.jpg
ben 8 yıldır kullanıyorum 3 teker scooterım var motorlu benzin edandik akululerden değil ehliyiyette sormadılar hiç

Merhaba;
Aynı konuyla ilgili bende araştırma yapmıştım.
Bulunduğum ilin emniyet müdürlüğüne mail attım. cevap olarak " "Otomatik vites motorsiklet kullanır" şeklinde doktordan rapor al, emniyetteki dosyana koyalım. bundan sonra motorsiklet kullanabilirsin." şeklinde bir cevap yazmışlardı.
bu yazışma belki 5 yıl önce oldu. başka bir girişimim olmadı ve tamamen üşengeçlikten doktordan rapor almayada gitmemiştim.

Motor için "motorsiklet kullanabilir, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor lazım. Yani "h otomobil"den farklı bir rapor...

Merhaba.Ben aldım raporumda otomatik vitesli otomobil otomatik vitesli motorsiklet kullanabilir ibaresi var eğitimimide iki tekerlekli motorsikletle aldım ve sınavada bu şekilde girdim.özür sıkıntım ise sol ayağımda kalça çıkığı ve bilekten aşşağısı grenel felç. uygulamalı sınavların hiç birindede sıkıntı yaşamadım zaten motorsiklet hastalığım vardı bunuda ehliyet alarak rahatca motorsiklet kulllabilecek olmam beni sevindiriyor 10 yıldır kaçak ehliyetsiz kullanmaktan bıkmıştım çünkü...

merhaba arkadaşım benimde sağ ayakta güç kaybı var fakat motorsiklet kullanmama hiç etki etmiyor yıllardır motor kullanmama rağmen bir türlü ehliyet alamadım.sen eğer ehliyet aldıysan ne olarak aldın a2 verilmiyor bildiğim kadarıyla cevap verirsen sevinirim saygılar

Artık H(motosiklet) ehliyet veriliyor A1-A2 niyetine...

Yeni yasadan herkesin haberi olmayabilir bir araştırın...

bende h ehlıyet var yenı degıstırdım . arkasına baktıgımda b araba ıcın a da motor ıcın ıbare koymuslar . bende yoldakı trafık polıslere sordum yaklasık 3 trafık polısıne en son tarfık polsınde elınde tablet vardı dedım kı ben bu ehlıyetle 2 teker motorsıklet kullanabılırmıyım tabletten baktı 250 cc ye akadar kullanırsın dedı bana ama dedım sag ayak ozurlu h ehlıyetım var bak dedım ozurlu arabamda bu!! kullanırsın dedı sasırdım . polıs tablete bakarken goz ucuyla gordugum 3 tekerleklı gıbı bırsey yazdıgı ıdı tekrar sordugumda kullanabılırsın dedı .tekrar soracagım baska ekıplere onlarad derse alacagım artık motor :) not: 3 tekerleklı ve 4 tekerleklı motorları kullanabılıyorum ..

Üst Alt