Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

H sınıfı ehliyetim iptal edildi. İtiraz süreci nasıl olacak?

Yaklaşık 2 yıldır hep ehliyetlerimizin iptal edilmesi hakkında yazılar yazıyorum, çoğu kişide yazıyor, sadece bu site içerisinde kalıyor, kimse sahiplenip, ilgili makamlara götürmüyor, birlik olamıyoruz, bu sorunda en az ehliyetimizi kaybetmek kadar üzücü aslında...

@hayat76,

Kesinlikle, bu konu aslında sadece bir ehliyet de değil. Bizim sosyal hayata tutunmamızı sağlayan bir durum. Bu konuda ulaşılması gereken kurumlara ulaşmalıyız. Gerçi ulaşsak nasıl sonuç alırız orası da muamma

@Black.Eagle,

kontrol muayenesi süreci nasıl oluyor, benim de 3 yılda bir dahiliye kontrol muayenesi tip2 diyabet nedeniyle, ancak süreç kontrol muayenesi sonucu nasıl işleyecek bilgim yok. bilgi verebilirseniz memnun olurum.

@ALİ YILDIRIM,

Aile Hekimi>AraştırmHastanesi>Komisyon süreç böyleymiş ama işin sonunda %90'ının ehliyetine el koyduklarını gördüm.

15 yıllık bir mücadele sonrası ben de güç bela aldım ehliyeti. 1 yıl kontrol şartı koydular rapora. Kas hastasıyım. Araç kullanmakta hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 1 ay sonra kontrol muayenesi olacak. Arabayı 4 aydır kullanıyorum. Bence kullanmasında aşırı mani olacak bir durum olmayan herkese ehliyet verilmeli. Ancak sistem engellilere resmen eziyet edilmek üzere kurulmuş. 1 ay sonra kontrol muayenesi var. Aracı yeni aldım. Benden başkası kullanamaz diye ibare koyuldu rapora. İnşallah iptal etmezler. Ehliyetli hayat ile ehliyetsiz hayat arasında inanılmaz konfor farkı var. İnşallah durumlar düzelir ihityacı olan arkadaşlar alabilir rahatça ehliyetlerini. Bu durum gerçekten çok can sıkıcı.

@apachens,

Umarım hakkaniyetli doktorlara denk gelirsiniz. İlk defa komisyon sürecinden geçmiş biri olarak benim için çok zor oldu.

@Polmiks,
Bende de 103.04 üç yılda bir sağlık kontrolü kodu var yil içinde bu üç yıl suresi doluyor.sorum şu yeniden ehliyet kod kuruluna mi gireceğim yoksa tek doktor raporu olur mu alacagim

@muşlukop,

Kurula girilecek galiba, bende başka bir ibare yok. Kurul da muhtemelen sürücü olamaz der gibi geliyor. Benim kurulu Makina mühendisi işe gidiş geliş 8 araç olduğu için ikna etmişti.
Kurulun hiç acıması yada düşünmesi yok direk sürücü olamaz diyorlar.

Üst Alt