is basvurusu yaptigimda ilk basta her sey normal gidiyor cvye bakiliyor gorusme yapiliyor hatta bazen olumlu konusuluyor ama hafif duzey zihinsel engelim oldugu ortaya ciktiginda tablo degisiyor acik acik hayir demiyorlar ama resmen kiviriyorlar geri donus gecikiyor bahaneler uretiliyor bir anda pozisyon dolu deniyor iletisim kesiliyor neden basta sorun olmayan bir sey sonra sorun oluyor neden yetenek degil rapor belirleyici oluyor neden deneme sansi bile verilmiyor hafif duzey zihinsel engel calisamazlik degil
benim gibi bircok engelli arkadas isini yapabilecek durumda istegi var caba var sorumluluk alma istegi var o zaman sorun nerede
bireyde mi yoksa onyargida mi bu konuyu acma sebebim sadece kendim degil ayni durumu yasayan diger engelli arkadaslarin da sesini duyurmak siz de benzer seyler yasadiysaniz paylasin belki birlikte bu gorunmez engeli daha gorunur hale getirebiliriz neden diye sorguluyorum cünkü yorumlarınızı da almak isterim
benim gibi bircok engelli arkadas isini yapabilecek durumda istegi var caba var sorumluluk alma istegi var o zaman sorun nerede
bireyde mi yoksa onyargida mi bu konuyu acma sebebim sadece kendim degil ayni durumu yasayan diger engelli arkadaslarin da sesini duyurmak siz de benzer seyler yasadiysaniz paylasin belki birlikte bu gorunmez engeli daha gorunur hale getirebiliriz neden diye sorguluyorum cünkü yorumlarınızı da almak isterim