Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafif mental retardasyon ve anksiyete bozukluğu rapor oranı?
ya geçen babamın dayısı bize geldi bana dedi sen ne zaman evleneceksin hiç tepki de vermedim ne evliliği ya benim evliliğe ihtiyacım yok ki bn yalnızlık için yaratıldım çünkü
Dedğim gibi kendinizi motive edecek hobiler edinin evet evlilik maalesef biz ruhsal hastalara iyi gelmiyor bunu doktorumlada konuştum Bnde kendini ne zamn iyi hissedersen o zamn yapın kimse buna karışamaz zatenbu sizin kararınız..
Bu bi süreç öyle düşünün en azından şuan işssizsiniz değil mi ekpss kitapları alın çalışın yoksaa da kütüphane gidin orda çalışın o bile bi hobi inanın..
Ukican06
eğer rapor alacaksan.rapor almaya gederkene askerıyeden aldıgn raporunuda götür.dedını anlatmada faydası olur.anlattıklarına ve o rapora bakarak daha net işlem ederler hem rapor için hemde ilaç yazacakalrsa ilaç için.
bende hafif mental rahatsızlığı anksiyete birde belimde sıkıntı olduğu için vermişlerdi ama şöyle bir durum var firmalar da iş bulman imkansız gibi bundan rapor alırsan adamlar ruhsal olduğu için sözüm meclisten dışarı seni deli veya şizofreni sanıyorlar ki anlatmama rağmen bu hastalığı anlamıyorlar kaç senedir iş bulamıyorum bu yüzden