İstanbul'da olmanın yararı da var zararı da. Çok da mühim bir engel değil İstanbul dışında olmak.
Saygılar
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
KanatlıTırtıl' Alıntı:Cemil neden ısrarla karşıma çıkıyorsun????????????
Kaçmak kolay diyorsun..
Kaç yıldır bu camiadasın ki?
Ne işler yaptın.?
Siz bu yollara giderken ben çoktaan dönmüştüm.
Kişiselleştirme ve saptırma bu konuyu lütfen.
Zaten yazdıklarımı bile yanlış yorumluyorsun.
Sana cevap yazmayacağım bunu bil. Zira sen ısrarla önüme çıkıyorsun.
aysemmm' Alıntı:yaw anlayamadığım her sene ayvalık ayvalık diye sayıklarlar gün sayarlar ama nedense hiç bir şeydende memnun kalmazlar.beğenmiyorsanız gelmeyin arkadaşlar sizi zorlamı götürüyorlar...
Fuzulim' Alıntı:Körler Sağırlar Birbirini Ağırlar
Engelli yürüyüşü de ne demek? Engellilerin halkın içine çıkartılıp caddelerde acımaksı bakışlar altında yürütülmesi de ne oluyor? Çok gereksiz ve rencide edici bir uygulama bence.
Bu tür organizasyonlar da sadece engellilerin değil sağlam insanlarında bulunması gerektiğini düşünüyorum. Hemde en az yarı yarıya.
Hüseyin Aksu' Alıntı:Tırtılın her söylediğine katılmakla birlikte, yukarıdaki sözleri bana biraz bu camianın üslubu gibi geldi.. sebebini bilmiyorum ama irite oldum...
Dil Yâresi
Türkçe dostlarından (M. Banu Aksoy)
# Kadir Çöpdemir, Türkçe'deki yabancı kelimelerden rahatsız olup olmadıklarını soruyordu:
«Konuşurken, konuşmasının içine yabancı kelimeler katan insanlardan irite olur musunuz?
«İrite olmak (Fransızca être irrité, ²...'e kızmak, sinirlenmek) ifadesini insanların dikkatini çekmek için bilhassa mı kullandı, yoksa o anda aynı şeyi yaptığının farkında değil miydi, anlayamadım. Konuştuklarından hiçbirinin bunu fark etmemesi de üzücüydü.
- Kadir Çöpdemir diline hükmedebilen biridir. Türkçesi Allah için sağlam. O an yüzündeki ifadeyi görmedim, ama tahmin ederim ki, sualini sahiden sinir bozucu bir örnekle süslemek istemiştir.
Hakkı Devrim
aysemmm' Alıntı:yaw anlayamadığım her sene ayvalık ayvalık diye sayıklarlar gün sayarlar ama nedense hiç bir şeydende memnun kalmazlar.beğenmiyorsanız gelmeyin arkadaşlar sizi zorlamı götürüyorlar...
rapunzen' Alıntı:Ortam ne kadar olumsuz olursa olsun insanlar kendi ortamını güzelleştiriyor ve her ortamda eğlenmesini biliyor.Maksat yalnızca eğlence olmamalı tabi zaten benim için öyle ben insanları gözlemlemeyi seviyorum orda bir insan mozaiği oluşuyor bunu izlemek farklı kültürleri analiz etmek benim için çok güzel.
ben kalender meşrebim
güzel çirkin aramam
gönlüme bir eğlence
isterim amman
saçları samur
gözleri mahmur
biraz da şirin olsun
kaşı gözü kara
olursa olsun
yanağında bir beni
mutlaka olsun
endamı şanlı
sohbeti tatlı
biraz da şahin olsun
yan bakışı yaksın
cilvesi yıksın
olursa böylesi
böylesi olsun
gözleri şahbaz
gerdanı beyaz
biraz da tombul olsun...
![]()
Böylesine güzel bir tatil ve bir sürü güzel hatıra.
Bir defa en baştan o topluluğun başına hem engelli hemde engelliye güleryüz gösterebilecek birini vermeleri gerekiyor. Mutlu beyde güleryüz yok.
Sonra madem paraları yok o kadar insanı bir araya toplayıp rezil etmenin bir anlamıda yok yapmayın o zaman bu şenliği kaldırın.
Geçen sene yaşadığım sorunlardan sonra bu sene gitmeme kararı aldık eşimle. İyide yapmışız
Bu arada Naska sözüm sana oraya gidenlerin çoğunun tatile verecek parası yok. Ücretsiz hem tatilimi yaparım hemde dostlarımı arkadaşlarımı görürüm diye düşünüyorlar.
Yapılan yanlışı minnet borcuyla alttan almanın alemi yok.
Bu forum kaybolmasın arkadaşlar.
Çok gereksiz bir üslupla yazılmış bir yazı. Lütfen yazılanları baştan sona okumadan cevap yazma Ayşemm. Biz ne diyoruz sen ne yazıyorsun.
Naska sen neyi savunuyorsun anlamış değilim.