2013 mart ayında vergi indrimi için başvurduk.....oranı düşük verdiler.. başhekime hakımz yendi dedik il sağlığa git dedi..
il sağlığa gidip itiraz ettik.1 ay sonra şu hastaneye git dediler...
gitik eza ceva cile cektık hastane cok yoğundu..tek rahatsızlığımız olduğu halde tum doktorları dolandırıp alttarafı sağlam yazacak dıye 2 gun boyunca 10 saat ayakta bekledim...
neyse asıl doktorumuz..muayene bıle etmeden önceki rapora bakıp faklı bir şey yazdı..
3 ay sonra rapor ankaraya gitmiş gelmiş olarak yazı geldi...vergi indirimi hakı kazanamadınız diye....
ilk rapor la itiraz etiğimiz ikinci rapor arasında + 3 puan fark leğimize..var
ilk rapor :%33 (şişli etfal den)
itiraz rapor: % 36 (haydar paşa numune)
gel zaman git zaman daha uğraşmıcam dedim bu işle fakat rahatsızlığım artı ve hakkımın yendiğini düşünmeye başladım...
şu pozizyonda ne yapmalıyım....
il sağlığı aradım...
bize gelmenize gerek yok
istediğiniz hastaneden rapor alıp vergi dairesine verebilirsiniz diyor....(yani itiraz et 3 hastaneye göndereyim felan demiyor)
vergi dairesi il sağlığa gidip oradan tekrar rapor alıp getirin diyor...çünkü rapor düşük geldiğinden biz tekrar sevk vermeyiz diyor..(yada sadece bana rapor getir il sağlık itirazlı alınmış olsun- olmasın fark etmez anlamında mı...)
hangisi doğru yada ne yaparsam doğru olur...
ben direk herhangi bir hastaneye gitsem oradan rapor alsam ve vergi dairesine versem olurmu....
tecrübesi fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum....saygılar...
il sağlığa gidip itiraz ettik.1 ay sonra şu hastaneye git dediler...
gitik eza ceva cile cektık hastane cok yoğundu..tek rahatsızlığımız olduğu halde tum doktorları dolandırıp alttarafı sağlam yazacak dıye 2 gun boyunca 10 saat ayakta bekledim...
neyse asıl doktorumuz..muayene bıle etmeden önceki rapora bakıp faklı bir şey yazdı..
3 ay sonra rapor ankaraya gitmiş gelmiş olarak yazı geldi...vergi indirimi hakı kazanamadınız diye....
ilk rapor la itiraz etiğimiz ikinci rapor arasında + 3 puan fark leğimize..var
ilk rapor :%33 (şişli etfal den)
itiraz rapor: % 36 (haydar paşa numune)
gel zaman git zaman daha uğraşmıcam dedim bu işle fakat rahatsızlığım artı ve hakkımın yendiğini düşünmeye başladım...
şu pozizyonda ne yapmalıyım....
il sağlığı aradım...
bize gelmenize gerek yok
istediğiniz hastaneden rapor alıp vergi dairesine verebilirsiniz diyor....(yani itiraz et 3 hastaneye göndereyim felan demiyor)
vergi dairesi il sağlığa gidip oradan tekrar rapor alıp getirin diyor...çünkü rapor düşük geldiğinden biz tekrar sevk vermeyiz diyor..(yada sadece bana rapor getir il sağlık itirazlı alınmış olsun- olmasın fark etmez anlamında mı...)
hangisi doğru yada ne yaparsam doğru olur...
ben direk herhangi bir hastaneye gitsem oradan rapor alsam ve vergi dairesine versem olurmu....
tecrübesi fikri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum....saygılar...