Hakem hastane tablo 3.4 göre cihaz kullanır demiş fakat yüksek sağlık kurulu yok arkadalşım sen taş gibisin normal yürüyebilirsin diye kesmiş atmış amiyane tabirle olay bu
Bu tablo 3.4 garabeti çok enteresan bi hal almaya başladı ve ben bir kişinin cihaz kullanıp kullanmama kriterinin neye göre belirlendiğini hala anlamış değilim ,yüksek sağlık kurulu galiba herkezi aynı fabrikanın ürünü gibi belli standartta üretilmişi bir canlı gibi görüyo ve salt kısalık ve güç kaybını belli kriter olarak görüyo
Şöyle bir listesi neden yoktur bunun anlamış değilim şu özellikte olan kişiler ortez kullanır bu onlara yeterlidir diyemiyo mesela ,yoksa sistem 10 meterlik odada az yürü koçum hoop şeklinde işlemeye devammı edecek
işin birde şu boyutu var
Şimdi kişi ortez kullanır diyor ,peki anladın ama nerde kullanır bu ortezi kaymak gibi asfalttamı tabiatın dağı ,kır ı, çayırı çimeni yokmu yani ortez düz yolda yetebilir ama nebilim bi kumsaladamı gitmez bir insan
Ben artık bu işin bilimselliğinin olduğuna hiç inanmıyorum ,burda sadece kişileri belli bir kalıba sokup kabala hesapla sınıflandırma yöntemi yapılıyor ve bu yöntemle öyle alt extremite rahatsızlıklarınakolay kolay %40 yedirmezler