İlk gittiğim hastane hakem hastaneydi %39 oran verildi.Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurup hakem hastanenin kararına itiraz ettim onlar bir başka hastaneye sevk etti.Orası kararı bozdu ve beni başka bir hakem hastaneye gönderdiler.Orası %53 sürekli rapor verdi.Tüm bu işlemlerin tamamlanması 1 yıla yakın sürdü.Her gittiğim hastane 4-5 ay sonrasına gün verdi,her gittiğim doktorda 20-30 kişi sıradaydı bazen doktorlar 1 hafta sonrasına gün veriyordu yoğunluktan dolayı(bir tek bölümden sıkıntınız olsa dahi tüm doktorları dolaştırıyorlar).İlçede yaşadığımdan dolayı 3 saatlik yolu gidip geliyordum.Bu anlattıklarım en yoğun nüfuslu şehirlerden birinin en yoğun hastaneleriydi.Bu kadar yoğun bir yerde rapor çıkarmamın nedeni hastalığımı ispatlayacak makinenin her hastanede olmaması.Dışardan bakıldığında veya üstünkörü muayene olduğumda sağlam çıkıyorum ancak makinelerde hastalığım kesinleşiyor.Rapor alacaklara en önemli tavsiyem hastalığınızı detaylarıyla anlatmanızdır ve gerekli muayeneleri talep etmenizdir, aksi halde doktorlar üstünkörü bakar ve rapor oranınız düşük gelir.