Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hakem hastaneyi kendimiz seçebiliyor muyuz?

@Pluvia sizdemi benim hastaligimdab rapor aldınız bende bir bayanım omuriligimden ameliyat olmuştum uzun yıllar oldu 6 yaşında ameliyat olmuştum sonra ara ara Dr gidiyordum belimde ağrılar oluyordu krem yada hap veriyordu ama yaşım ilerledi 33 yaşıma geldim şimdi egilemiyorum kilo aldım yuruyemiyorum heyete başvurmak istedim engelli raporu için 182 den randevu aldım Okmeydanı eğitim araştırma Hastanesi'nde heyete girdim ama hiç bir epikriz raporum yoktu ve bana %12 rapor verdiler raporda sürekli yazdığı için il sağlığa itiraz edin dediler gittim çemberlitaş ta il sağlık müdürlüğü artık ilce sağlık müdürlüğü bakıyor dediler oradaki memur bayan bana dedi ki mecbur itiraz edeceksin çünkü raporunda sürekli yazıyor dedi dedim başka bir hastaneden neden tekrar giremiyorum dedim çünkü benim bildiğim kadarıyla 6 ay sonra herhangi bir hastaneden tekrar girebilirim diye bana %12 rapor verdiler

@Kağan52 bey bekliyecegim itiraz etmiyecegim ilçe çalışan kadın hayır başka hastanede tekrar giremezsin dedi heyete ama ben bekleyeceğim ve şansımı deneyeceğim belki de girebilirim ve bu zaman içerisinde dosyami hazırlayacağım fizik doktoruna ortopedi psikiyatri yede gideceğim ve bir dosya haline getirip onlara sunacağım size sonsuz teşekkür ediyorum beyefendi bana çok yardımcı oldunuz ama yine istişare lerimiz devam edecek sizi ara ara rahatsız edeceğim

Mrcharming34
Estağfurullah yardımcı olabildimse ne mutlu bana...
Ben yine de kesin bir bilgi vereceğim size 2.3.gün içinde net bir cevap veririm size...

Kağan52 beyefendi bugün mr sonuclarimi doktora gösterdim bana dedi ki ameliyat bile olabilirsin size yazdığım mr sonuclarim vardı biliyorsunuz acil fizik tedavi önerdi bana ben İstanbul Sultangazi de ikamet ediyorum sizce hangi hastane daha uygundur bir bilginiz varmı ?
Kağan52 bu cevabınızı da bekliyorum beyefendi.

@Mrcharming34
Bel ve boyun fıtıklarında Ameliyat son çare olmalı,Size önerebileceğim hastane şu olabilir...
İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi.

Ancak fizik tedavi hastaneleri ve klinikler genelde yoğunluktan dolayı çok ileri tarihlere randevu verebiliyor,Siz size yakın hastanelere ayrı ayrı bakın hangisi en erkene randevu veriyorsa ona göre seçiminizi yapın...

Ayrıca engelli raporu sorusuna gelince Siz hiç acele etmeyin 6 ay bekleyin bu arada fizik tedavinizi de olun
Bütün raporlarınızla 6 ay sonra tekrar baş vuru yapın.Eğer kabul etmezlerse itiraz eder o şekilde tekrar girersiniz heyete...

Mr Sonucuna bakmıştım galiba, mr sonucunuza göre çok fazla bir %de alacağınızı düşünmüyorum %30/%35,lerde kalırsınız gibi geliyor,genel olarak %40 yada üzeri bir %de alacağını sanmıyorum,bana biraz boşuna uğraşıyorsunuz gibi geliyor.Sağlıklı olalım yeterki,Rapor çok da önemli değil diye düşünüyorum...
Dediğim gibi siz 6 ay bekleyin .sizin için her şey iyi olur inş.
Sağlıcakla kalın...

Kağan52 tabiki amacım tabiki rapor almak değil ama şu bir gerçek sonuçta ben hasta bir insanım çalışamıyorum ve engellilere verilen bazı olanaklar var en azından bir iş yada ev butceme bir katkı sonucta ilaç kullanıyorum sürekli hastanelere gidiyorum bir nebzede olsa beni rahatlatirdi ama tabiki herşeyin hayırlısı bende şimdi fizik için randevu almak için sizin cevabınızı bekliyordum anca fırsatım oldu siteye bakabildim sizin onerdiginiz hastaneyi 182 şimdi arayacağım eğer ileri bir tarih verirlerse dediğiniz gibi en yakın hastaneyi deneyeceğim çok teşekkür ederim kağan bey hayırlı geceler dilerim size.Ama ara ara sizi rahatsız etmeye devam edeceğim izninizle.

Mrcharming34
:) Estağfurullah, Rica ederim,İstediğiniz zaman yazın Elimden gelen bir şey ise mutlaka yardımcı olmaya çalışırım.
Hayırlı geceler..

Kağan52 bey aldım randevu 07.03.2019 İstanbul fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitim araştırma hastanesi

Mrcharming34
Buna sevindim,ayrıca ben randevudan kastım,şimdi siz fizik tedavi alacaksınız ya,tedavi planlanması ve tadaviye başlanması için çok geç tarihlere randevu veriyorlar,o yüzden diğer hastanelere de bakarsınız.tedaviye hangi hastane daha erken randevu veriyorsa ona göre o hastaneye gidersiniz.
Fizik tedavi En az 21 seans oluyor Gidip gelmek sizin için zor olabilir servis oluyor ancak size uyarmı oda muamma.Hastane yatışı için ist gibi bir yerde boş yatak olacağını sanmıyorum....

Mrcharming34
Bel ve boyun fıtıklarında,en az 21 seans almalısınız, yani 21 gün ve her gün..Fıtığın ve omurganın durumuna göre hekim bunu uzatabilir.genel kural 21 sean.hastane servisi oluyor evi yakın olanlara.Uzak olanlar için yatış öneriliyor,ancak yer olmadığı için aylar hatta bir bir buçuk yıla randevu veren hastaneler var...fizik tedavi aldığınızda kendinize soğuk aldırmamalısın.
Dediğim gibi size yakın hastaneleri araştırıp size uygun olanı seçersiniz....

Üst Alt