@Pluvia sizdemi benim hastaligimdab rapor aldınız bende bir bayanım omuriligimden ameliyat olmuştum uzun yıllar oldu 6 yaşında ameliyat olmuştum sonra ara ara Dr gidiyordum belimde ağrılar oluyordu krem yada hap veriyordu ama yaşım ilerledi 33 yaşıma geldim şimdi egilemiyorum kilo aldım yuruyemiyorum heyete başvurmak istedim engelli raporu için 182 den randevu aldım Okmeydanı eğitim araştırma Hastanesi'nde heyete girdim ama hiç bir epikriz raporum yoktu ve bana %12 rapor verdiler raporda sürekli yazdığı için il sağlığa itiraz edin dediler gittim çemberlitaş ta il sağlık müdürlüğü artık ilce sağlık müdürlüğü bakıyor dediler oradaki memur bayan bana dedi ki mecbur itiraz edeceksin çünkü raporunda sürekli yazıyor dedi dedim başka bir hastaneden neden tekrar giremiyorum dedim çünkü benim bildiğim kadarıyla 6 ay sonra herhangi bir hastaneden tekrar girebilirim diye bana %12 rapor verdiler
@Kağan52 bey bekliyecegim itiraz etmiyecegim ilçe çalışan kadın hayır başka hastanede tekrar giremezsin dedi heyete ama ben bekleyeceğim ve şansımı deneyeceğim belki de girebilirim ve bu zaman içerisinde dosyami hazırlayacağım fizik doktoruna ortopedi psikiyatri yede gideceğim ve bir dosya haline getirip onlara sunacağım size sonsuz teşekkür ediyorum beyefendi bana çok yardımcı oldunuz ama yine istişare lerimiz devam edecek sizi ara ara rahatsız edeceğim
@Kağan52 bey bekliyecegim itiraz etmiyecegim ilçe çalışan kadın hayır başka hastanede tekrar giremezsin dedi heyete ama ben bekleyeceğim ve şansımı deneyeceğim belki de girebilirim ve bu zaman içerisinde dosyami hazırlayacağım fizik doktoruna ortopedi psikiyatri yede gideceğim ve bir dosya haline getirip onlara sunacağım size sonsuz teşekkür ediyorum beyefendi bana çok yardımcı oldunuz ama yine istişare lerimiz devam edecek sizi ara ara rahatsız edeceğim