Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Eğitim Merkezleri'nde açılan ÖMSS kurslarına gidenler var mı?

allah sonumuzu hayra getire,çalışıyoruz ama kitaptan hangileri aklımızda kalır bilemeyiz ben hem iş hem ders ne yapcam bilmiyorum çalışabildigim kadarıyla çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum..

arkadaşlar sınavda 657 sayılı devlet memurları kanunu yok!!!. genel yurttaşlık bilgisi var. konular şöyle: Anayasalar, demokrasi kavramı, devlet nedir?, devletin temel amaç ve görevleri, insan hakları(evrensel beyannamesi),temel hak ve özgürlükler, vatandaşların hak ve ödevleri, yönetim şekilleri, milli güvenlik ve TSK sayılabilir.

ist. avcılarda yargı ömss hazırlık konularına göre dersler işleniyor ilk sınav olduğu için onlarda birşey bilmiyor

ya ösym en azından matematik konularıyla ilgili bir açıklama yapsa zaten çok az bir zaman var
üstelik bazı kurslar erken açıldı bazıları geç kimi de hiç açılmadı
isöm bedava kpss kursu açmış ta eylül ekim gibi ben sonradan duydum kayıt almıyorlardı onlarla bizim aramızdaki farkı düşünürsek hiç de adil bir durum değil

Hocam tarihten yanlış yere çalışıyorsunuz bence. Tarih soruları Atatürk ilke ve inkılaplarından çıkacak. Tanzimat osmanlının 19. yüzyılında. Selametle, iyi çalışmalar...

soru kaçırmamak için ben konu atlamadım, çalışmaya başlayalı çok oldu gerçi. özellikle vatandaşlıkta öğrencek çok bilgi var, o kadar konuya çalış absurd bir yerden çıkarsa çok üzülürüm.

kpss de çıkan konuların hepsinden çıkabilir, konu atlamayın. zaten soru sayısı az çıkacak soruda kaçarsa iyi olmaz.

Allah yardımcımız olsun, iyi olan kazansın.

arkadaşlar ösym kimseye bişey demez buna şükür valla iyi yani çalışcagımız alanları söyledi ösym başkada bişe yapmazlar,kpss de böyle bişey varmı yine bizlere öncelik tanıyorlar,kpss de hiç bişe demiyorlar yani ösym den bişe beklemeyin sınava girip iyi puan alan atanır aynı kpss gibi..açılan kurslar hangi yayını kullanırsa kullanır sorun degil bu demektirki yargı yayınından alalım yargı uyanıklık yaptı kitap bastırdı halk egitimde napsn ondan anlatacak başka çaresimi var,yoksa onu ösym demez diyemezde yayın ismi vermez,bence en iyi kaynak hangisiyse ona çalışın derim daha fazla kaynaklardan da çalışın bence...

Halk Eğitim Merkezlerinde Kursa Gidenler.

Halk Eğitim Merkezlerinde Kursa Gidenler kursta yaptığınız deneme sınav sorularını paylaşırmısınız?

Daha deneme yapılmadı ancak müfredat kpss ayarında zorda olsa yapmaya çalışıyoruz diğer yapılan sınavları eğitekin yaptığını bu sınavıda ösym nin yapacağını düşündüğümüzde soruların daha zor olacağını tahmin edebiliyoruz. doğal olarak 85 üzeri puanların alınmasının zorlaşacağı kanatindeyim sizlerdeki derslerin müfredatı geçmiş sınavlara göremi yoksa kpss gibimi birçok ilde farklı olduğunu biliyoruz....

Valla her şey hoş güzel de..kurslar var konular belli değil (ortalama çıkabilecek sorular üzerinde duruluyor) kimse neye göre ders anlatacak belli değil (orta öğretim - lisans - ön lisans ve engel gruplarına göre) bende katılmayı düşünüyordum en iyisi evde kendi çalışmam daha faydalı olacak gibi :(

Antalyadaki kurs hocalarıyla da bi görüşüp bilgi aldıktan sonra karar vericem kursa gidip gitmemeye

Paylaşımlar için teşekkürler...

Arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi bilmem ama daha önce yapılan sınavlarda 50 soru olup süreler 75 dakika yada 90 dakika oluyordu bu sefer 60 soru 60 dakika her soru için bir dakika sanki bana bilgiden ziyade dikkat ve yetenek ölçecekler gibime geliyor.

ösym her sınavı böyle hangi sınav olursa olsun 1 soruya 1 dk çözme süresi veriliyor..

Üst Alt