Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu'na düz memur olarak atandım. Bilgi verebilirim

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
merhabalar önlisanstan halk sağlığı kurumuna düz memur olarak atandım. kurum hakkında merak ettikleriniz varsa bana soru sorabiliriz. işimden cok memnunum cok güzel bir kurum

Kamu Hastaneleri ataması olanları neden hala göreve çağırmıyorlar mesela ??
Bilgin var mı ?

hayirli olsun kardesim kac puanla atandiniz 3001den mi?sizce 2.atama kac puana duser onlisans

önlisanstan 83 puanla atandım. kamu hastaneleri göreve çağırdı memurlar hep başladı. başlamayan kadrolar varsa bilemem

İlk olarak hayırlı olsun yeni işiniz.Halk sağlığı Kurumuna düz memur olarak atanacak,atanmak isteyenlere yardımcı olması maksatıyla tam olarak ne tür işler yapmaktasınız,orada diğer çalışanlarının size bakış açısı vb....biraz bilgi verirseniz çok makbule geçer .Şimdiden teşekkürler.

Gs3434@ arkadaşım HayırLı olsun.ALLAH utandırmasın.Tkhk bağlı sağlık teknikeri olarak atandık ama hala çağırmadılar,başlıyamadık maddi manevi çok zor durumdayız.sizce ne yapmalıyız bu konuda,beklemek dışında ???

Ben müdürlüge baglı toplum sağlığı merkezinde görev yapıyorum. Genelde evrak kayıt ve yazışma yapılıyor müdürlüğe yollanıror öyle cok büyük zor seyler beklemeyin en rahat rahat kurumlardan biri.

bende aynı kuruma atandım aday memurum engelli tayin hakkımı kullanmak istedim fakat sağlık bakanlığı ve bağlı kurulyuşların yönetmeliği değiştiği için kabul görmedi bu konuda yapabileceğim birşey olur mu?

Gs3434

hayırlı olsun inşallah güzel bir geleceğiniz olur
bende önlisans adalet bölümü mezunuyum kaç net yaptınız yani doğru ve yanlışlarınızı yazar mısınız sizden ricam çok tşkler

Toplamda 35 netim vardır matematik hiç yapmadım 83 kusur puanla atamam oldu ilk atamada

Gs3434 benimde öyleydi bende matematikten hiç yapmadım 78 aldım sen nereye atandin

Halk sağlığı müdürlüğüne memur olarak atandım sen nereyr

Bide matematik hiç yapmadm derken iki tane basit olanlardan yaptm gerisine boş bıraktm ama tarih i fulledim

Gs3434

Benim de sözelim süperdir ama matematik berbattır 2018 yılındaki sınava hazırlanayım diyorum şimdiden inşallah iyi bir puan alıp atanabiliriz
80 85 arası bir puan alsak hizmetli de olsa atanma şansımız varmıdır
ekpss hakkında hiç bir fikrim yok ne yazık ki

Önlisans mezunları cok sanslı bu konu alımlar verilen kurum kadroları cok iyiydi.

Mrb arkadaslar yuzde 42 gorme engelliyim ogm katiplik verdiler.is cok yorucu hep bilgisayar olunca gozlerim perisan vaziyette mudurle konustum tm dedi seni santral memuru yapalim dedi.calistigim yerde 10 yil gorev yapan memur ortaligi karistirip beni oraya gitmemi engelliyor sizden ricam santral memuru ne is yapar sorumlulugu nedir gece nobeti var mi cevap verirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

gencural

Santral memuru kurum içine gelen telefonlara bakar ilgili birimlere aktarır. Telefon bağlar kısacası cok zor iş degil birimleri kodlarını ezberledinmi yaparsın

Önlisans düz memur için herşey toplam 2350 tl

Gs3434

Sağlık raporu konusunda çok titiz davrandiklarini duydum size bi zorluk cikardilarmi rapor konusunda %49 görme engelliyim ilk tercihler de cekindim yazmadım

rapor konusunda sorun yaşamadım. istihdam kısmı işaretliyse sıkıntı yaratmıyorlar.

maaş konusunda da sunu söyleyim düz memur ünvanı için 2351 tl ama ocak ayı zamıyla 2427 tl oldu ama tabi evli olana eşi calısmıyorsa 200 tl yardım daha var bide cocugu varsa cocuk başıda 35-40 tl daha yardım var. yani bekar ve evlinin maaşı aynı olmuyor

İstihdam bölümü bölümü boş ama açıklama kısmında hassas görmeyi gerektirmeyen işlerde çalışır yazıyo yeni rapor isterlerse ek süre verirler mi acaba malum rapor hemen çıkmıyor

Toplamda 35 netim vardır matematik hiç yapmadım 83 kusur puanla atamam oldu ilk atamada

boşuna demiyoruz engelli ne kadar çok okursa o kadar zarar diye ben lisans mezunuyum türkçe-matematik 30 soruda 29 dogru 1 yalnış(matematik full ) diğer 30 soruda 14 doğru 11 yalnış yaptım 40 netim var 82,57 puanla atanamadık adam hem az okuyor hem az yapıyor memur oluyor burda ben sisteme kızıyorum kadro açılıyor bakıyoruz en az kadro lisansa veriliyor eger engelliyseniz liseyi bitirin başka okumayın benim tavsiyem budur herkesin hakkında hayırlısı umarım martta atama olur

daha önceki atamalarda lisans cok avantajlıydı ancak bu sene az kadro verildi bu her zaman böyle verilecegi anlamına gelmez. 2016 da önlisans mezunları sanslıydı 74 puanla bile memur olarak atananlar var cok iyi puanlar bunlar. normal kpssde bu puanları göremezsiniz.
o yüzden ekpss cok iyi bir sisstem önlisans ve lisans mezunları cok avantajlı lise mezunları iste hizmetli kadroları fazla oldugu ıcın ve sınava giren kişi sayısı cok fazla oldugundan sansları az.

enes_mrl
raporda eksiklik olunca ek süre veriliyor telefonla irtibata geçip raporunuzu yenileyin diyorlar. ancak bnden istenmedi. snn durumuna bakılırsa memur olman ıcın sakıncalı bir ifade yok o yüzden senden de istenmez

Ebru Asım
Önlisans demiştim zaten

NaftalinKokusu
Hayır kar alma gibi bir durum yok zaten aylık sabit ek ödeme var oda daha önce yazdıgım maaş miktarının içinde zaten. Diğer kurumlarda memurluklarla aynı sadece saglıkcı kadrosundaysan ayrı performans ödemesi olur onlarda cok yüksek rakamlar degil

güzel bir kurum bölüm kadrosu veriyorsa mutlaka yazın düz memurluk ve hizmetli içinde cok rahat bilgilerinize

Hayırlı olsun yeni işiniz. İnşallah ben ve diğer arkadaşlarımda atanırız. Özel sektörde şartlar çok zor, çalışma kanunu, hak, hukuk vs. kendi kafalarına göre Allah kerimdir.

hayal_prensi_ank

belli dönem özel sektörde calıstım biliyorm nasıl oldugunu allah kolaylık versin. devlet işine benzemiyor atanannca sizde anlıycaksnz arada aşırı fark var.

Üst Alt