Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi anti-virüs programını önerirsiniz ?

Konular
44
Reaksiyonlar
12
merhaba arkadaşlar
3gb ram çift çekirdek pc var normalde avast antivirüs kullanıyrum fakat lisanssız olduğu için her ay yeni bir demo indirmem gerekiyor tavsiye edeceğiniz bir antivirüs programı varmı varsa lisanslı sürümünü nereden bulabilirim varsa link adres sevinirim
teşekkürler

kaspersky kullanırsan iyi olur lisans bulmak kolay

kaspersky nin lisansını bulursunuz ama 2 gün soora kara listeye alırlar keyinizi...

Bende nod32 tavsiye ederim. Avast ota çöpe uyarı veriyor. Bir yıldır nod32 kullanıyorum.

Lodos nod32 de hiç birşeye uyarı vermez kasmazda ama nod32 den sonra bi kaspersky yada bitdefender kur bak kaçtane virüs bulacak..

zaten bu programların kendisi virüs. Gerı kalan artıklara uyarı vermesi doğal diye düşünüyorum. Silmek istediğinde bile tam olarak silinemiyorlar.

arkadaşlar kusura bakmayın keyin kara listeye alınması ne demek oluyor çok anlamıyorum bu işlerden kara listeye alınsa ne olur tam olarak

kasperskyi güncelleyemezsin ozaman da güncel virüslere karşı etkinliği azalır...

3 yıldır nod 32 kullanıyorum smart securty içinde antivirüs ve güvenlik duvarı var ve + spy boot var bu ikili gayet başarılı virüs sorunum olmadı tabi bu başarı için kullanıcı dikkati şart yoksa değil kaspery istersen pentagon ol korunamazsın

avasttan şaşmam bide home edition versiyonu var ücretsiz sitesindende lisans anahtarı alırsın yıllık kullan

Microsoft ucretsiz antivirus çıkardı onu kullanabilirsin ben onu kullanıyorum....

bullguard indirin. pcyi full taratın. bulmadıqı virüs yok.. daha sonra pcyi acronis ile yada ghost ile imajını alınız.sorun olunca yedeği yükleyiverin. bu kadar basit

3 yıldır nod 32 kullanıyorum smart securty içinde antivirüs ve güvenlik duvarı var ve + spy boot var bu ikili gayet başarılı virüs sorunum olmadı tabi bu başarı için kullanıcı dikkati şart yoksa değil kaspery istersen pentagon ol korunamazsın

nod32 kurulu bi pc ye nod32 yi kaldırıp system mechanic proğramını kurdum anitvirüs proğ. ile birlikte..tertemiz görünen pc den 98 adet trojan çıktı.:D çiftlik kurmuşlar trojan çiftliği..:D

nod32 kurulu bi pc ye nod32 yi kaldırıp system mechanic proğramını kurdum anitvirüs proğ. ile birlikte..tertemiz görünen pc den 98 adet trojan çıktı.:D çiftlik kurmuşlar trojan çiftliği..:D

tamamda ben yanlız onu kullanmıyorum aynı anda spybot var yani biri trojan öbürü virüs için birazda girdiğin yerlere dikkat et derim ben :D :D :D :p

kardeş artık avast ev sürümü var 1 yıl lisaslı kullanıyorsun

tamamda ben yanlız onu kullanmıyorum aynı anda spybot var yani biri trojan öbürü virüs için birazda girdiğin yerlere dikkat et derim ben :D :D :D :p

Dostum pc de dedimde benim pc de demedim ki..:) Kullanan elemanı tanımıyorum ama sanırım arkadaş Hack yapmayı seven bi tip olmalı..:D aklına gelen sitelerden alınmış virüsler değil senin anlayacağın....:D

Dostum pc de dedimde benim pc de demedim ki..:) Kullanan elemanı tanımıyorum ama sanırım arkadaş Hack yapmayı seven bi tip olmalı..:D aklına gelen sitelerden alınmış virüsler değil senin anlayacağın....:D

bende öyle sanmıştım zaten ama hack yapan her zaman hacklenmeye mahkum derim ben :D bir ara bilgim olsun diye şöyle bir göz atmıştım öğretiyoruz diye yazıp kendi virüslerini yerleştirmeye çalışıyorlardı hep nod ta baktı ben deliyim dedi ya girme yada ben istifa ederim zaten sarmayınca braktım araştırmayı :D:D:D

eset kullanıyorum memnunumda sık sık tarattırıyorum grdiğim yerlerde dikkat ediyorum
engelliler.biz e griyorum bi daha çıkamıyorum çok zararlı bi site yaw :)

Ben Kaspersky kullanıyordum.Şimdi nod32'ye geçtim.Bunda da 30 gün süre sonunda etkinleştirme oluyor mu?Etkinleştirme oluyorsa anahtarı filan var mı?
Nod32 hakkında anlayabileceğim tarzda bilgi verir misiniz rica etsem:)
Şimdiden teşekkürler...

Nod32 de ücretli bi antivirüs proğramı 1 ay sonra sizden lisans satınalmanızı isteyecek..İnternette lisans key leri kisip ama eğer istersen bulabilirsin...

[FONT=Arial Black][SIZE=3]NOD32 bence güzel bir anti virüs proğramı.
İNTERNETİ YAVAŞLATMIYOR.
çoğu anti virüs proğramları interneti yavaşlatıyor
[/SIZE][/FONT].

ben kasperskyi 1 yıldr kullanıyorum hiçbr sorun yok:D

şu an acil virüs proğramına ihtiyacım var yanlışlıkla kaldırdım nerden hangi proğramı indirmeliyim.

spyware doctor antivirüs yazılımı değil ibrahim kardeş.. onu antivirüs yazılımının yanında koruyucu destek olarak kullanabilirsin ama yeterli olmaz...

Teşekkür ederim arkadaşlar geçici olarak nod 32 demo indirdim.
Eğer free varsa ilerki günlerde indiricem.

Üst Alt