Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi anti-virüs programını önerirsiniz ?

Eset Nod32 bende sınırsız ful sürüm var :D :D isteyene yollayabilirim . .

arkadaşlar ben 4 yıldan berli sürekli avast kullanıyorum ve her hangi bir sorun ile karşılaşmadım arkadaşlar eger avast sı orjinal degılse hata veriyor veya vürüs programı belli bir süre sonra artık çalışmıyor güncellme yapmadıgı için indirdiginiz avast kesinlikle keyini kayıt alaçaksınız ve hafda bir kere günçelliyeçeksiniz sorun cıkarmaz ben 4 senedir avast kullanıyorum simdiye kadar hiç birs orun ile karşılaşmadım hangi vürüs program olursa olsun arkaşlar güncelleme yapmazsanız ve orjinal degılse inanın bir işe yaramaz

spyware doctor antivirüs yazılımı değil ibrahim kardeş.. onu antivirüs yazılımının yanında koruyucu destek olarak kullanabilirsin ama yeterli olmaz...
maç ben kaspersky antivirüsün yanında Advanced SystemCare yi kullanıyorum sen verdiginle aynımı

ben McAfee kullanıyorum hem türkce hem çok basit ve tam güvenlik sağlayan bi program tavsiye ederim...

bende 1 yıldır kaspersk kullanıyorum çok memnum:D

Bende sınırsız eset var ama sürekli tatilde...

Daha bir tane virüs bulduğunu görmedim..

Şimdi Kaspersky yi yüklesem 200-300 den aşağı virüs çıkmaz...

Hangi anti-virüs programını önerirsiniz ?

tam bir muamma soru...!

varsa maddi durumunuz, alın kas'ın lisanlısını içiniz rahat olsun, kasar diorlar, pc niz tarihi eser değilse hiçde kastığı yokkkk...

yok alamam diorsanız...!

eset hikaye.... gelene geçene gir içeri müsait dior...

avast 4.8 kullanıyorum hiçde fena değil.... netde kırılmış key leride bolca mevcut...

4 yıl eset kullandım hiçte gelene gir demedi ayrıca şu an kaspery lisansım var her exeye uyarı çıkarıyor virüs olmadığı halde ama iyi yazılım çünkü insanı uyandırıyor acaba diyorsun daha dikkate alıyorsun
bedava yazılımlar ilk çıktığı sene güzel olur 2 inci sene bozar çünkü ya reklama boğulursun yada zaten yazılım paralı ve share ware ye döner (kısıtlı sürüm)

Birkaç aydır sevmeme rağmen eset nod32 kullanıyordm pc kasılmıyordu ..Sıkıldım değişiklik olsun diye avira premium suite kurdum nod32 nin tertemiz dediği pc den 11 adet trojan çıktı..:)

aviranın free sürümünü kullanan bi kardeşimizde temiz sandığı pc ye premium u kurunca birkaçtane de onun pc den trojan çıktı..Demem oki adamlar bedava yaptıkları yazılımları o kadar iyi yapmış olsalar para vererek kim paralısını alırki..?

:) buda demek oluyorki, parasını paşa paşa vermessen mahkumsun virüsle yaşamaya, bir kaç ayda bir format atmaya :D

Birkaç aydır sevmeme rağmen eset nod32 kullanıyordm pc kasılmıyordu ..Sıkıldım değişiklik olsun diye avira premium suite kurdum nod32 nin tertemiz dediği pc den 11 adet trojan çıktı..:)

aviranın free sürümünü kullanan bi kardeşimizde temiz sandığı pc ye premium u kurunca birkaçtane de onun pc den trojan çıktı..Demem oki adamlar bedava yaptıkları yazılımları o kadar iyi yapmış olsalar para vererek kim paralısını alırki..?

nod 32 nin özel ayarlarını girdin mi mac bu yazılım ilk haliyle bazan kaçırıyor ayrıca yanına sybot öneririm spybot bedavadır ve trojana etkilidir eset nod 32 securty ile mükemele yakın ikili he hiç kaçırmıyor denemez zaten hangisi garanti verebillirki buna kullanıcı dikkati şart

hiç bi antivirüsü kurduğum zaman default ayarlarıyla kullanmam zaten murat..

Öncekı yazılaRI okumadım yanlız baslıgı gordum
1 Kaspersky ancak lısanslı olacak makına en az cıft ıslemcı olacak lısanssız ıse kasmaktan baska 1 ıse yaramaz
2 eset ancak guluyorum para odersenız belkı care olur ama kasmıyor hakıkatende gelene gec dıyor ınanamıyorum
3 mıcrosoft kendısı antıvırus urettı
1 ucretsız
2 kasmıyor ufacık mb
3 kendıne gore guncellıyor
6 aydır kullanıyorum ve 2. antıvirirus ve usb securıty yetekte bugune kadar otmedı hıc?
mıcrosoft securıty essentıals dıyor ve noktayı koyuyorum

1 kısı ıspat etsın kastıgını ve ıse yaramadıgını ben bu ısı bırakırım :) (360 saat teknık servıs dıplomam var ) ne ıse yarıyorsa :D

avira premium öneriyorum..netteen fulll sürüm bulabilirsiniz. kampanya yapıyolar bazen .ben 6 aydır kampanyadan kullanıyorum yani orjinali ..

yokkkkkk okumadım,yalnız 5 senedir bu prog kullanıyorum bi sorun yaşamadım

ese smart securty 4 kullanıyorum..ve yanında lobit securty 360 kullanıyorum... gayet iyiler..:)

dün gece yazınızı okuduktan sonra programı bulup indirdim alışa gelmiş bi kurma olmadı tuaftı neyse masa üstümde bi şekil belirdi :D onu açtım bianda netim koptu tarama yapamadım,neyse bugün bi kaç kez pc yi tarattım ama hiç virüs bulmadı :D eminimki virüs dolu benım pc ama bulmadı yada bunda karantınaya al yokmu ben hiç bişey anlamadım yardım ederseniz sevinirim edip bey
9896adsiz.JPG
:p

sanırım bu kurulmuş hali :D masa üstümde bu var

7753adsizi9p.JPG

şuanki resimde tarama yapıyorum ama esette karantina vardı virüs olarak algılayınca karantinaya alıyodu bunda yokmu karantina yada buldugu virüsü silme ? :rolleyes: özelliği :eek:

Valla arkadasım yaklasık 2 ayı gectı gırıp cıkmadıgım sıte yoktur bır tonda program kullanırım cok vırus yakaladı hatta daha az ewwel tekrar combofx le tekrar taradım benım makınam vırusten uzaksa ben bu programa guvenırım sızde deneyın combofix de ındırın taratın vırus cıkacakmı bakalım buldugu ve sıldıgı yada karantınaya aldıgı vıruslerı hıstory yanı gecmıs ın ıcınde gorebılıyorsun

Üst Alt