Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
maç ben kaspersky antivirüsün yanında Advanced SystemCare yi kullanıyorum sen verdiginle aynımıspyware doctor antivirüs yazılımı değil ibrahim kardeş.. onu antivirüs yazılımının yanında koruyucu destek olarak kullanabilirsin ama yeterli olmaz...
Birkaç aydır sevmeme rağmen eset nod32 kullanıyordm pc kasılmıyordu ..Sıkıldım değişiklik olsun diye avira premium suite kurdum nod32 nin tertemiz dediği pc den 11 adet trojan çıktı..
aviranın free sürümünü kullanan bi kardeşimizde temiz sandığı pc ye premium u kurunca birkaçtane de onun pc den trojan çıktı..Demem oki adamlar bedava yaptıkları yazılımları o kadar iyi yapmış olsalar para vererek kim paralısını alırki..?
hiç bi antivirüsü kurduğum zaman default ayarlarıyla kullanmam zaten murat..
bende kullanıyorum yardım ederim msn adresimi kaydetmac bana kaspery securty 2010 için iyi ayar dosyası gerek net te bakındım yok varsa sende verebillirsen sevinirim
Nod32 şiddetle tavsiye ederim.
dün gece yazınızı okuduktan sonra programı bulup indirdim alışa gelmiş bi kurma olmadı tuaftı neyse masa üstümde bi şekil belirdi onu açtım bianda netim koptu tarama yapamadım,neyse bugün bi kaç kez pc yi tarattım ama hiç virüs bulmadı eminimki virüs dolu benım pc ama bulmadı yada bunda karantınaya al yokmu ben hiç bişey anlamadım yardım ederseniz sevinirim edip bey
sanırım bu kurulmuş hali masa üstümde bu var
şuanki resimde tarama yapıyorum ama esette karantina vardı virüs olarak algılayınca karantinaya alıyodu bunda yokmu karantina yada buldugu virüsü silme ? özelliği