Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi hastaneden, hangi hastalık için, ne zaman, % kaç rapor aldınız?

Valla şimdiye kadar öğrendiğim şeyler, her engelin bir oranı var, yani düşürme pek de o şekilde olmuyo gibi, sanki engel türlerini göremiyorlar ya da yanlış tanı, değerlendirme yapıyorlar. Nitekim bencileyin garibin ayağı pes ekinovorus ama doktor polio sekeli yazmış geçmiş, ayrıca diz cikigimi asla yazmamış, kas gücüme bakti muayenede ama kas gücü problemi yok demiş, kaslarim gelişmedi diye o dizim sürekli çıkıyor zaten...noroloji zaten kibarca günaydın dedi o kadar, başka bişey yok... kısa yürüme cihazı ve dizlik kullanıyorum onların lafıni bile etmemişler heyette. Ben de bu elim durumdan sonra bu siteyi buldum, yeniden daha bilinçli olarak rapor alicam inşallah, bakalım oran ne olucak.

3- Mükerrer tromboz geçirenler ya da veya tedaviye bağlı kanama sekeli olanlar ya da hayatı tehdit eden diğer trombozlar __ 60

Konunun yararlı olması için gereksiz mesajlardan kaçınmanız gerekli
Bence.

arkadaslar 2 haftadır hastane de rapor işiyle ugrasıyorum ortapedi 24 fizik 24 cildiye 10 ..noroloji alt ekstremede hareket kısıtlığı yazdı oran vermemiş ( heyette vermi noroloji ).göğüsten sft yaptık film çekildik sft temiz cıktı ve acıklamaya pelorme ne bişey saptanmıştır yazıyor yanında oran yok gögüs heyette veririmi oran ? pisikiyatri den ilaç raporum vardı onu gösterdim beni 550 tane soru var o testti yaptırdı testte bordline kişilik bozukluğu çıktı oran vermedi şöle yazdı dirençli pskoloji hastalığı yoktur yazdı ( psikiyatri heyette oran verirmi ? )ayrıca psikiytriden bir testtim daha kaldı ..arkadaslar bi yorum yapın yüzde 40 gecermiyim ?

Amaliyatlı crohn hastasıyım.safra kesesive apandisit im alındı.tüberküloz geçirdim.heyet raporu yüzde kaç olur bilgisi olan varmı.

kartal eğitim araştırma
baypas 3 damar %30
polio sekeli sol ayak %20
tansiyon %10
kollesterol %10
kulak sol %4
toplam %74 Ankara %57 ile onayladı emekli oldum

Üst Alt