Umut112
valla.....2 şey gördüm bende.
1)PARA
2)NEFİS
2si aslında aynı kapıdan sokuyor insanı ilki mevzu olunca babası bile satabiliyor insanı.
2.si belli etmez kendini ama sözgelimi günün birinde profesör de olsam çok dikkatli olmalıyım.
çünkü gördüm ki basit bir tuvalet temizleyicisi dediğin bi insan bile kendini senden daha üstün görebilmekte.
yani aslında bir sınav bu. işte en doğrusunu allah bilir ...
MAYDONOZ
hahahahahahhahaha MAYDANOZ ne güldüm ...
ama bende biraz yaşamadım desem yalan olur. benimki farklı ama biraz. genel profilim yakışıklıdır (öyle denmez de dedim işte). ama bazen uykusuz olabiliyor bazende bakımı yeteri kadar yapamıyorsun aslında erkek olunca bakım da yapmıyorsun çok fazla uykunu al biraz oturaklı giyin yakışıklısın..
neyse ben şunu gördüm insanlar (işverenler) türkiyede giyinişe dış görünüme çok değer veriyor bu pek tutarlı olmayan birşey. zaten hiçbi zaman tuhaf giyinmem ki. ama bir spiker gibi de olamıyorum her zaman .
ama insanlar dış görünüme fazla değer veriyor.
yinede en önemlisi ağızdan çıkan kelimeler bence... neyi nasıl söylediğin çok önemli.
bigün birini fena haşladım. saçımı tamamen kazıttım . biraz da kötü giyinmiştim. tuhaf görünmüyordu çok ama pek de naturel değildi.
kapıdaki güvenlikçi sanıyor ki kendi isteği gibi olacak ..
bense akademisyen tavrımı sürdürdüm tam bir spiker gibi akıcı ve yönetcii pozisyonunda sanki..
adam özür diledi ve bir beyefendiye yaraşır biçimde yol gösterdi.