Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi psikiyatrik hastalık daha ağırdır?

Umut112

benimde şuan pek arkadasım yok yani var ama çoğu e-arkadaslar. biri ingilterede öteki istanbulda diğeri bangladeşte:) ben antalyadayım şuan. ama bi işe girsem iyi kötü arkadaslarım çoğalır sanıyorum...

Amin Allah kimseyi hastalıkla sınamasın inş

alçak gönüllülük evet pek iyi değil gibi mütevazı olmak demek istedi sanırım.ama cana yakın olmak bence güzel ben öyleyim ve cana iyakın insanlardan hoşlanırım ...herkes paraya dikkat ediyor odak noktası para çvremdekilerin ona kızıyorum ben

ben ALÇAKKgönüllü diilim :) mütevaziyim ve canayakınım çok şükür çok çok mutluyum.

MAYDONOZ

ya yapamıyorum ki maydonoz hanımyapım böyle kaç kez sırtımdan ok yedim hala aynıyım..

alçak gönüllülüğün açılımı nedir sizce

insanların bi kısmı diyelim hepsini dahil etmeyelim..bukadar karaktersiz oldullarını yaşadıklarımla zaman zaman öğrendim..

ahmet22
cimri davran ma şunu 3 yapsaydın beya :):)

Umut112

valla.....2 şey gördüm bende.

1)PARA
2)NEFİS

2si aslında aynı kapıdan sokuyor insanı ilki mevzu olunca babası bile satabiliyor insanı.
2.si belli etmez kendini ama sözgelimi günün birinde profesör de olsam çok dikkatli olmalıyım.
çünkü gördüm ki basit bir tuvalet temizleyicisi dediğin bi insan bile kendini senden daha üstün görebilmekte.

yani aslında bir sınav bu. işte en doğrusunu allah bilir ...

MAYDONOZ

hahahahahahhahaha MAYDANOZ ne güldüm ... :) :) :) :)

ama bende biraz yaşamadım desem yalan olur. benimki farklı ama biraz. genel profilim yakışıklıdır (öyle denmez de dedim işte). ama bazen uykusuz olabiliyor bazende bakımı yeteri kadar yapamıyorsun aslında erkek olunca bakım da yapmıyorsun çok fazla uykunu al biraz oturaklı giyin yakışıklısın..

neyse ben şunu gördüm insanlar (işverenler) türkiyede giyinişe dış görünüme çok değer veriyor bu pek tutarlı olmayan birşey. zaten hiçbi zaman tuhaf giyinmem ki. ama bir spiker gibi de olamıyorum her zaman .

ama insanlar dış görünüme fazla değer veriyor.

yinede en önemlisi ağızdan çıkan kelimeler bence... neyi nasıl söylediğin çok önemli.

bigün birini fena haşladım. saçımı tamamen kazıttım . biraz da kötü giyinmiştim. tuhaf görünmüyordu çok ama pek de naturel değildi.
kapıdaki güvenlikçi sanıyor ki kendi isteği gibi olacak ..

bense akademisyen tavrımı sürdürdüm tam bir spiker gibi akıcı ve yönetcii pozisyonunda sanki..
adam özür diledi ve bir beyefendiye yaraşır biçimde yol gösterdi.

:)

ahmet22
ben hep garibanlardan yedim darbeyi..düşenin kıçına tekmeyi vuracaksın demekki..birine acıdım cep telefonu aldım..adam tutup benim kulaklığımı çaldı..birine acıdım cebimdeki dolmuş paramı verdim 6 km yol yürüdüm eve gitmek için...git karnını doyur dedim..gidip o parayla şarap almış arkamdan keriz diye haber salmış bunun gibi bi çok şeyler yaşadım..bunlar söylenecek şeyler değil ama insanın zoruna gidiyor ister istemez..

MAYDONOZ

takılma maydanoz gerçekte dış görünüş pek fazla etkili değildi diye biliyorum bilimsel araştırma yapılmıştı..%5 miydi ne .

ben hep garibanlardan yedim darbeyi..düşenin kıçına tekmeyi vuracaksın demekki..birine acıdım cep telefonu aldım..adam tutup benim kulaklığımı çaldı..birine acıdım cebimdeki dolmuş paramı verdim 6 km yol yürüdüm eve gitmek için...git karnını doyur dedim..gidip o parayla şarap almış arkamdan keriz diye haber salmış bunun gibi bi çok şeyler yaşadım..bunlar söylenecek şeyler değil ama insanın zoruna gidiyor ister istemez..

kalbin güzel olsun yüz güzelliğine gerek yok kalbin güzelse onun güzelliği yüzüne yansır zaten..

MAYDONOZ

burda haklısın maydanoz ...para çok önemli çünkü biz öyle bir çağda yaşıyoruz. ne yazık ki..

bak buda benim eksiğim.. kabul ediyorum şu an ama inşallah mevla bir kapı açar..

MAYDONOZ

birde kel bakımsız erkeklerin yanında 18 lik hanımlar var bu ne peki..hamamböceğ gerçekten uğurböceğini geçmiş mi çünkü temelde 2 şey var

1)para
2)bilgi

değil mi?

MAYDONOZ

birde kel bakımsız erkeklerin yanında 18 lik hanımlar var bu ne peki..hamamböceğ gerçekten uğurböceğini geçmiş mi çünkü temelde 2 şey var

1)para
2)bilgi

değil mi?

MAYDONOZ

bana sorduysan biraz sıkıntılı. uzun iş anlatması ama özetleyeyim. şu an da matematik öğretmeniyim. atanırsam olucak. ama ben fen bilimleriyle meşgul olmak istiyorum. ingilizceyi iyi biliyorum çok az çince ve almanca biliyorum.

atanırsam inşallah olucak inşallah dua et..

MAYDONOZ

sen onla mutluysan (özellikle aklın tutuyorsa) o zaman bana göre sorun yoktur.bissürü şizofren var maydanoz ben mesela hi halüsinasyon görmedim evhamlarım da az. ne bilim ...hepsi aynı değil..onun şizofren olduğunu öğrendikten sonra onu sevmekten onu beğenmekten vazgeçtim deme sakında :)

istersen olur allah emeklerini ziyan etmesin

amin amin amin..

Üst Alt