Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi şehirlerde engellilere toplu ulaşım ücretsiz?

izmirde şu an kontörsüz gidiyoruz bakalım 1 ocak 2012de ne olacak bakalım görelim.bu arada ankarada neden %40-%60 arası olanlara %50 indirim uygulanıyor.allahdan korkusu yok melih gökçeğin izmirde %40 ve üzerinde olanlara beleş bindiriyor ama gökcek bindirmiyor.gerci kocaoğlununda allahdan korkusu yok ama neyse.ankaralı üye abilerime ve arkadaşlara sorum neden %40-%60 arası olanlara indirim uygulanıyor bunun nedenini soruyorum?ankarılara bir kez daha soruyorum neden hakkınızı aramıyorsunuz?izmirden sevgiler saygılar

hak ne kelime hergün anasına da bacısına da karısına da haktan okuyorum ankaranın hepside engelliler tabi birgün gidecek melih gökçek bakalım ne olacak hani derlerya gelen gideni aratır diye bakalım görelim türkiyenin yüz karası bi başkent olmaz olsun

Sakarya'da % 70 ve üzeri ise 10 TL karşılığında Serbest Kart ile Makine olan tüm otobusler ( Resmi - Özel Halk ) Ücretsiz.. Ayrica hem % 70 hem de ağır özürlü raporu varsa , bir sağlık ocağından alacağı Refakatçi ile seyahat etmesi uygundur, yalnız seyahat edemez şeklinde bir rapor ile Rafakatçi Serbest Kart çıkarılıyor ve Seyahatlerde Aynı kartı gösterip bir refakatci ile seyahat edebiliyor( Resmilerde sorun yok ama özellerde işine gelmeyen cok şoför problem Çıkarıyor ) ..
Ayrıca % 40 - % 70 arasi özürlülere de 10 TL karşılığında özürlü ( indirimli ) Kart çıkıyor ve % 50 indirimli kullanabilir...

Kocaman Kayseri Büyük Şehir belediyesi %50 indirimli veriyor İzmirden Bolu dan eksiği nedir ki? KINIYORUM.

Antalyadada %40 ve üzeri engellilere 65 yaş üstü yaşlılara toplu ulaşım bedeva.

antalyada ucretsiz 10 tl verip kayit olduktan sonra aldiginiz toplu tasima karti ile tabiki

tokatta öğrenci gibi indirimli belediye otobüsü yok hepsi özel halk minibüsü

ankara hala ücretsiz degil %40 ve üzerine

ama istanbulda süper uygulama neye binersen bin hepsi ücrretsiz bu yüzden istanbulu çok seviyorum

ADANA da % 40 ve üzeri olan engelliler beledyenin tüm toplu taşıtlarını ücretsiz kullanabilmekte hatta rafakatçside ücretsiz özel halk otobüsleride % 55 ve üzeri olan engellilere ücretsiz binilmekte

Karabük İlinde: %40-%100 Raporunuz Ve 1 Resim ile Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne Gidiyorsunuz. Anında Kartı Kapıyosunuz. Sınır filan yok istediğin kadar bin otobüslere: 07:00-23:00 arası :)

balıkesir'de ücretsiz. ben kullanmıyorum zaten küçük bir yer olduğu için.

KAYSERIDE İndirimli kartlar a) Öğrenci b) Öğretmen c) Özürlü d) Refakatçi Avantajları; Öğrenci ve öğretmenler belediye ve halk otobüslerinden indirimli yararlanmaktadırlar. Özürlüler belediye otobüslerinden ücretsiz, halk otobüslerinden indirimli yararlanabilmektedir. Refakatçı kartları özürlü kartları ile birlikte seyahat ettikleri zaman kullanılmakta, Özürlülülerin yararlandığı haklardan yararlanmaktadır. Serbest kart sahipleri ise bütün otobüslerden ücretsiz faydalanmaktadır.

stay oy verenler düşünsün izmirde zar zor kontörsüze çevirtirdik.

Eskişehirde özürlü kimlik kartınla hem tramvay hemde otobüslerden bedava yararlanabiliyosun kardeşim.

Özer abi ben bir yalnislik yapmisim sanirim simdi duzelttim:)

yüksek müsadenizle ben eskişşehire taşınıyorum:Dşaka bir yana izmirde şu an kontörsüz ama refekatcı kartı iptal.allah izmir büyükşehir belediye başkanı sayın aziz kocaoğluna akıl fikir ihsan eylesin allah ıslah etsin

Peki mesela kocaelinde kullandığımız kartla istanbuldada faydalanabiliyormuyuz??

Kocaeli'ndeki kentkart sadece kocaeli için ....
İstanbul için "İstanbul kart ücretsiz" kartı var .ootobüs,gemi,metro.tranvay ücretsiz... Ben geçen hafta aldım Pendik belediyesine ait yer var sahilde rapor fotokopisi (yada özürlü kartı) nüfus cüzdanı, 1 resim + 10 tl ile gidip 5 dakikada alıyorsunuz... İkametgah şartı yok.....Ayrıntı www.İETT. gov tr

trabzonda özürlülere üçretsiz istanbulda da üçretsiz ankarada yüzde 50 indirimli ayrıca her ilin beledıye binalarında toplu taşima birimlerı var özürlü kartınızı gosterıp uçretsız binme kartınızı almanız gerekıyor bazı yerlerde başbakanlık kartı gecıyor ama her yerde değil ayrıca yeni cıkan 2022 kanunda türkiye geneli isteyen beledıye bedava taşiyabilir ama yüzde 50 yi gecmemek şartıylada indirimli taşiyabilir diye kanun vardır yüzde 50 den fazla üçret talep eden beledıyeler bu kanunu çiğnemış oluyor

kocaeli'de kent kart var hem resmi hem özel otobüs ve vapur ücretsiz

kart başına bir sefer 10 tl verince antalyada hem engelli hemde refakatcısı ücretsiz

ömssde antalyaya tayin çıkarsa nereye başvuru yapacam öğreneyim:D

ızmırde 2020 yılına kadar uzatıldı engellı bınıslerı nekadar guzel ben sırf denız sefası ıcın bınıyorum memur olmak ıcın ızmır ulasımyla yasamıyla mukemmel bır yer yanlız memur olucak arkadslar yoldan once bır kazansınlar ıslerı kolay degıl

Üst Alt