Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalandım, dalağım alındı. Askerden muaf olur muyum?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hercaim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hercaim

Yeni Üye
Bana ITP teşhisi konlulup 1,2 ay ilaç tedavisi gördükten sonra dalağımın alınmasına karar verdiler ,Benim merak ettiğim askerde bana çürük raporu verirler mi

Doğuştan dalak yokluğunda askerlikten fuaf olunuyor ama, sonradan dalağın alınması halinde uygulama nasıl, bilmiyorum.

Var mı bir fikri olan?

ahmet hakanın dalak hikayesi farklı askere gitmemek için dalagı aldırdıgı dillendiriliyor.

benim akrabam gecen yıl dalağı bir kazadan sonra alındı diye askerden muaf oldu rahat olun sizde alırsınız

Herhangi bir organ eksikliğinde bu doğuştan ya da sonradan olsun askerlikten muaf olursunuz.

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende 9 yaşındayken geçirdiğim kaza sonucu dalağımı almışlardı. muaf olur muyum diye düşünüyordum. çok mutlu ettiniz beni :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri