Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalık sebebi ile Avrupa ülkelerine iltica edebilir miyim?

ORGANİK PSİKO

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Bizim bu piskiyatrik hastalığı ve engelli raporu ile Avrupa ülkelerine iltica edebilir miyim bir yollu yöntemi var mı ?

Psikiyatrik hastalığın başvuruda avantajı mı olur dezavantajı mı olur bilemedim .:unsure:

Avrupa ülkelerine sınırları içine girdikten sonra başvurabilirsin.Prosedür biraz değişiyor ama başvuru yapabilirsin.

Gerçekten iltica edenler fazla orada kalmıyor.Rus lgbt üyesi vesaire 3-4 sene kalıyorlar sonra ülkeye geri gönderiyorlar.Almanya da bir filistinli mülteci süren doldu denilerek gönderildi.Merkel den yardım istedi ama karar değişmedi.

Yunanistan 20-40 arası yıllık iltica alıyor.Adam akıllı alan ingiltere almanya şartlar koyuyor.İltica da daha az şey isteniyor.İrlanda da uçaktan indikten sonra başvuru yapabilirsin.

Onu bilmiyorum.Düzgün bir senaryo ile verim alınabilir bence.Hükümet hataları nedeniyle sorun yaşıyorum kaçabildim vesaire.
Asıl benim korktuğum ilacı uyuşturucu sanarlar detaylı arama yaparlar o.

Kaçasım var ama imkan olmuyor.Kendimi teselli ediyorum.Aile yapısı Rusya gibi, İngiltere de sıkıntılı Kanada da şirketler ekonomiyi batırdı soğuk ,Polonyada da gençler aynı sorunları yaşıyor gibi.

Psikoz.Denenebilir normal randevu almak bile zor diyorlar.Normal yollardan vize alınabiliyor mu?Bir ara 30 yaş altı üni mezunu olunca belli puan toplayıp vize alınabiliyordu.

Engelli raporları yurt dışında geçmiyormuş zaten psikiyatri raporuyla sığınma hakkı falan vermezler .

Üst Alt