Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane randevu sistemi değişmiş..?

Onaylama işlemi, randevu tarihinden bir gün önce 20.00'ye kadar yapılmalıdır. Onay işlemi, MHRS'nin resmî web sitesi, mobil uygulama ya da ALO 182 çağrı merkezi üzerinden yapılabilir. Bu adım, sağlık kurumlarının randevu sisteminde meydana gelebilecek aksaklıkların önüne geçilmesine yardımcı olur

@m32t,
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiginiz için. Bende böyle biliyorum. Yani 15 gün kuralı engelli bireyler için geçerli. Ve gideceğiniz randevuyu onaylamaniz gerekiyor engelli bireylerde de. Hakkınızı helal edin vaktinizi aldim

@Ahmet T,
Hocam rica etsem mhrs sisteminize girip bir denermisiniZ. Randevu onayi isteyecek mi sizden. Randevu almayın sadece bir deneyin zaten onaylamadan önce şu tarihler arasında randevunuz onaylamaniz gerekiyor diye yazı çıkıyor. O yazı çıkacak mı çıkmayacak mı? Yazıyı görünce işlem yapmadan geri vazgecebilirsiniz. Az önce mhrs yi aradığımda dün akşam itibariyle bu durum değişti onay gerektirmiyor artık engelli bireylerde dediler.

• Beğen
Reaksiyonlar: m32t
@tgc44, Oğlumun ruhsal engelli raporu var sürekli doktora gidiyoruz en son 1 ay önce gittik randevuya onay istedi.
Yeni bir düzenleme olduysa bilmiyorum yeni randevu aldığımda bakarım ama zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu.

Ben de bu konudan muzdaribim, eforlu ekgde çok zorlandım sorun çıktı ve doktor kalp tomografisi için beni şehir hastanesine yönlendirdi. Ama kardiyolojiden yeni randevu aldığım için iki hafta sonra ancak randevu alabiliyorum. Bir de psikiyatri doktorum beni her hafta görmek istiyor. Ben de 184'ü aradım durumu anlattım. Çok çabuk dönüş yaptılar. Arkadaşlar bu iki hafta sınırı için 184'e çok şikayette bulunursak durumu çözerler diye düşünüyorum.

@Rasput,

Ben bugün mhrs yi aradığımda dün itibariyle bu durumun değiştiğini sadece alınan randevuya gitmezsek 15 gün birdaha aynı bölüme gidilemeyecegini söylediler. Yani randevu aldıysanız ve gittiyseniz eğer süre kısıtlaması olmaksızın yeniden randevu alabiliyormussunuz? Dun itibariyle başlamış bu yeni sistem. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum.

@tgc44, Dediğiniz engellilerin onay sisteminden muaf olma durumu başlamış sanırım daha önce onay istenilen randevuya onay gerektirmemektedir yazıyor.

Üst Alt