Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden ehliyet raporu aldık. İl sağlık müdürlüğünde işlemler nasıl ilerleyecek?

siirtfatih056
Anlaşılan artık işleri ne kadar zorlaştırırız da millet belki upraşmaz veya uğraşırken telef olur da kurtuluruz mantığıyla yürüyor bu ülkede :)

siirtfatih056

hocam aile hekimi sevk edince mhrsden ilgili branşamı randevumu alıyoruz yoksa sağlık kurluna mı alıyoruz örnek veriyorum benim bir rahatsızlığım varsa o branşa muayene olmak yetiyormu diğerleri rutin bakmayacakmı ayrıca örnek veriyorum ehliyet için ortapedi göz önemli kişide tansiyon astım birde ortapdei rahatsızlığı var aynı gün üçünedemi mhrsden randevu alcaz yoksa en fazla 2 mhrs randevusu oluyor yoksa dediğim gibi sağlık kuruluna randevu alıp onlarmı gönderiyor gideceğim branşlara ayrıca son dediğiniz hastanenin heyet kurulu değerlendirmiyormu raporu tek doktor maueyensi olsun ve 3 doktor muayensi olsun hastne sağlık kurulu muayene evraklarını il sağlığamı gönderiyor bunu ilk defa duydum orda bir heyemi toplanıyor aynı ankaradaki vergi indirimini değerlendiren heyet gibi sevkli hastneye gidiyorsun ordaki heyet neden bakmaz teşekkürler şimdiden

Üst Alt