ertugrul01;
Ben ilk hastalandigimda (Crohn) , icin rapor aldim. Crohn icin % 50 verdiler . Maliyeye yollandi , maliye 1 sure sonra geri yazi yazdi ; Hastanin klinik bulgularina gore Kas-iskelet sisteminin de sorun olmasi lazim ( bu anlama gelen 1 yazi) , Kas-iskeleti de inceleyin dendi. Tekrar hastaneye gittim , Fizik - Ortapedi tekrar inceledi. Egdiler -buktuler agri varmi , yok , sizi varmi yok. Tekrar saglam yazdilar (Kas iskelet bolumu icin).Raporla beraber tum bulgularimda yollandi ( Kolonoskopi , Tahliller, Entroklozist MR , Pelvis Grafi vb.) , Bu sefer Maliye saglik kurulu , Kas iskelet sistemi icinde oran ekleyip % 67 olarak onadi raporu (Raporum % 50 idi) kendisi oran ekledi . Aradan 2 ay gecmedi, ben yuruyemez oldum . Ozetle ; Maliye ana hastaligin kemikleride tahrip edecegini ongormus ki tekrar hastaneye sevkimi istedi. Bende o zaman agri yokdu . Acikcasi ben maliyenin isini dogru yaptigini dusunuyorum. Adamlar bu hastanin Kas- iskeletin normal olmasi mumkun degildir dediler, 2 ay sonra bastonla yurumeye basladim.