Ben 06.03.2023 tarihinde burdur devlet hastanesinde B12 vitamin iğnemi hemşire yaptı belki de sahte hemşireydi belki de bana gıcık oldu bunu bana yaptı benim sol ayağımı sakat bıraktı ilk önce çok ağırı lar yaşadım gün gittikçe geçmesini beklerken güç kuvvet kaybı oldu ve şimdi de ayağımı hissetmiyorum tamamen. Ayağa kalkamıyorum sakat kaldım araştırdım kalçasında yanlış iğne yapılanlar ömür boyu sakat kalıyor ben gün gittikçe kötü oluyorum. Benim çok hayalim vardı hepsi yıkıldı zaten bu hayatta yapayalnız bir geliri olmayan ömür boyunca başına bela gelmiş biriyim bu kötü dünyada hep acı ile yaşadım lenf kanserim var midemde ülser var antibiypk yaptı, çocuğum olamaz ve daha bir sürü hastalık varken bir de sol ayağım sakat kaldı gittikçe ilerliyor belki de zamanla bu sinir sol kolumu da felç edecek dava açmak için emg raporunu bekliyorum dava açınca ve cani hemşire cezasını alınca o zaman inthr edecem bu hayatta bütün yaşadıklarımı yazıp kimlerin bana nasıl davrandıklarını o iş adamları, milletvekilleri, dernek başkanları, kendi anne babamın yaptıkları nasıl çileli bir hayatımın olduğunu yazacam. Bu sakat kalmış sol bacağımla mümkün değil hayata devam etmem kalacak düzgün yerim işim gelirim bile yok her gün psikolojik işkence yaşıyorum kaldığım yerde. Artık bacağımı da kaybettim hayatta kalmam için bir sebep kalmadı hep ilahi adaleti bekledim kimseye kötülüğüm olmadı kendimi övmem gerçeği söylerim bu hayatta benim kalbime sahip bir insan daha görmedim ilahi adalet neredeydi acaba beni sakat kalmaya ve bu şiddet ortamında yaşamaya mı reva gördü anne babam hayatımı mahvetti mecbur hala onlarla kalıyorum bütün hayatımı esasında anne babam mahvetti ben de insanları vicdanlı varlık sandım yardım istedim başıma gelmeyen kalmadı şimdi hiçbir hedefim yok bu davayı bekleyip ardından artık hiç yüzüm gülmeyen bu hayattan gitmeyi bekliyorum