Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimi aldım, dışardan işlemleri sürdürerek muaf olur muyum?

@OğuzHan112 abi iyi günler bişey sorucaktım 1 ay oldu nerdeyse askerden musfiyet aldım hala e devlette askerde gözüküyorum şimdi de bi işe başlıcam sigprtada girişte bi sıkıntı olur mu bu durum ne zaman düzelir

Sistem'de asker olarak görünüyorsan sigortalı işe giremezsin diye biliyorum?

Sistemsel gecikmeler olabilir, zamanla düzelir.

Sigortalı işe girebiliyorsan hiçbir sıkıntı olmaz..ama giremezsin diye biliyorum.

@Amhetcan,

Gitmene gerek yok.. adresine evrağın gelir.

Kafana takılan bir şeyler olursa şubene gidip bilgi alabilirsiniz.

@Amhetcan,

Merhaba Arkadaşlar ben CP engeli olan Vicdan bugün İzmir Torbalı SGK'dan memur aradı beni maluliyet başvurunuz yetersiz görüldü dedi Ankara Emeklilik
Servisinden dedi

Ege Üniversitesinden heyet için randevu almam gerekiyormuş ege üniversitesine pazartesi günü gidicem tekrar emekli olabilmek için heyete mi giricem

Bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum kader arkadaslarim ben sağ elimi ve sağ ayağımdan ortopedik engelliyim sağ elimi kullanamıyorum sağ ayağımda küçük zayıf güçsüz neden yetersiz bulunuyor başvurum anlıyamadım üzüldüm bu konuda beni aydınlatırsanız çok minnet duyarim

Merhaba ben piskiyatriden 2 kere hava değişimi aldım memleketime geldim kendime gelemedim hala ben küçüklükten beri hep intihara meyilliydim heryerim faça izi 2 gün sonra hava değişimim bitecek Hakkari’de görev yapıyorum oradaki doktor 15 gün hava değişimi verdi 15 gün psikiyatri servisindede yattım memleketime geldim sonra buradaki doktorda 20 gün verdi buradaki doktor kıta anket formunu Hakkari’den istiyorlar onlar göndermiyor çok kötüyüm çok stresliyim elim ayağım titriyor ne yapmam gerekiyor oraya gidemem kendimi öldürürüm ben dayanamıyorum lütfen yardımcı olun allah aşkına

Öncelikle şu intihar düşüncelerini kafandan atmaya çalış.. Her şeyin bir çözüm var öncelikle sakin.

Ailenden annen baban kardeşin her kimse birlik amirlerine ulaşabiliyorsanız güzel bir dille durumu anlatan istenilen evrakları yollasınlar.

Çok fazla kötüyseniz(Parasuisid + suicid) düşünceleriniz de varmış…psikiyatri acile gidin muhtemelen yatışınız yapılacaktır.

@Yakupucar_7,

@OğuzHan112,

buradaki doktor kıtaı anket formunu yollamalarını istedi ve onlar yollamıyorum lütfen yardımcı olun yoksa son günüm olucak lütfen yardım edin bilgilendirin biraz beni ne yapmam gerekiyor

Üst Alt