Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat sigortası şirketleri tazminat ödemek için hangi tür raporları kabul eder?

Talebim doktor onayına sunulmuş beklemeye devam.

Anadolu hayat emeklilik talebime red kararı vermiş

arkadaşlar merhaba ben kredi cekmıştım 2 - 3 sene once ozamanlarda rahatsızlıgım vardı çalışamıyorum buyuz odeyemedımden ozamanlar raporum yoktu şuan %80 raporumluyumm psikolojik sorunlarım var kredi çekerken banka siggorta yapıyorya ölüm anındda krediyi karşılıyor benımm durumumda bir faydası olurmu acaba indirim vs. 2022 maaşına basvurdum onunla odemeyı dusunuyorum şuan borcum hayat varlığa devredildi

E devletten hayat sigorta sorgula kapsamları görünür hayat varlığa nasıl devroldu peki

Hocam merhaba
Benimde şirketin yaptığı hayat sigortam var ve %58 engelli raporunaldım.SiZin hangimşirketti tazminat aldığınız?Nasıl ilerlemek gerekli acaba?Bilgi verebilir misiniz?iyi günler diliyorum.

Yok uyku apnesi şeker ve tansiyon acaba bende bundan tazminat alabilir miyim?

Sariköylü

Poliçen de yazıyormu engelli raporu ve oranı yüzde kaç olacağı yazmaktadır. Poliçene bi bak.

Poliçene bakmadan bişey diyemem ama engelli raporunuzun "SÜREKLİ" olması gerekebilir. Bu arada hayat sigortası hangi bankanın?

hocam benimki iş yerinin yaptığı sigorta o yüzden detayları gözükmüyor internetten zaten yazıyor burdan police bilgilerine erişemezsiniz diye.Ancak rapor süreli bazılaı süresiz raporla ödeniyor diyor.

Sariköylü

E-devlet ne bir bak. Hayat sigortası yaz E-DEVLET e varsa o çıkar zaten, yoksa ben bişey diyemem.

ayDÜNYAvazo
Merhaba, 2 sene süreli %40 raporum var. Hastalık yaşamadan önce qnbfinansbanktan kredi çekmiştim. Hala ödüyorum. Poliçe bu şartları karşılarmı acaba?

Poliçene bakmalısın orada ayrıntılı yazar. E-DEVLET veya QNB FİNANSBANK ın mobilinden poliçeye ulaşabilirsin.

Bu konular bankadan bankaya değişebilir arkadaşım.

Hocam e devlette teminatlar gözüküyor ve birde ne zaman başlamış ne zaman bitecek göZüküyor sigorta şirketi anadolu emeklilik nenim rapor 2 yıllık yaptığım araştırmalara göre sürekli rapor olması gerekliymiş acaba merke sağlık kurulu süresiz verirse bunu kullanabilir miyim?bi avukata sormakta yarar var

Benimde engelli raporum var SMS olarak bilgi geldi garanti bankasından 2 kredim var hayat sigortasından maluliyetinizin sürekli olduğunu belirtir raporunuz ve tazminat diyor %51 oranım sürekli rapor tek göz ve ayak bileği oranı var. Şuan engelli statüsünde çalışıyorum ben yararlanabilirmiyim sgk danda emeklilik doldu ama yapmadım çalışmak zorundayım zorlansamda bana faydası olurmu sadece tazminatı ödeniyor harici aylıktan varmi

berat55
Raporunun "SÜREKLİ" ibareli olması lazım.

Birde sanırım raporunun %60 ve üstü olması gerekli.

Bu kadar

arkadaslar merhaba Sn OturanBoğa sorum sıze de olacak.

ben bu hafta itibariyle %68 oranında rapor aldım, 2 yıl süreli. itiraz hakkımı da kullanıcam..

bır vatandas bana bu engel raporuyla banka kredılerımı kapatabileceğini ancak bunun karsılığında ciddi peşin olarak para ıstedığini belirtti.

sımdı aklıma takılan bunun kapanmasını sıgorta haricide yapabıleceğini sanmıyorum . bunu arastırmak istedim ancak cıddı bır kaynak da yok..

bılgısı olan bunu yazabılır mı hepımızın sonucta borçları var.. bende açıkcası batık durumdayım belkı bır umut ışığı olur........

Banka kredisi vefat halinde silinir
2 cisi önceden rahatsızlığı olan nasıl siliniyor anlamış degilim

(Gölge)

onceden rahatsızlıkta sılınemz bence.. ama rapor aldık dıyelım yuzde 60 uzeri

bunu para karsılıgı teklıf edenler varsa demekkı bır yolu var aslında ama bılmek lazım

Bıraz once bır aktüer ıle gorustum

dava acarsan (sıgortadan red gelırse dedı) alabılırsın dedı

Arkadaslar bu buyuk bır fırsat ya.. kaçmasın bılen yok mu.

herkesın kredı borcu ıllakı vardır ... hepımızde engellıyız bir sekılde...

bu borçlar hayat sıgortasından odenemez mi??

ben bu konuyu bır bilene denk gelınceye kadar guncelde tutacagım..

dun anadolu sıgorta ve turkıye hayat sıgortaya maıl attım..

raporu ve bır ıkı evrakı ekledım maıle.. tazmınat hukumlerınden faydalanmak ıstıorum dıyerekte salladım..

bakalım ne cevap gelecek

iş inada bindi..

bakalım bu %68 oranlı raporla hayat sıgortalarından bırsey cıkarabılecek mıyım

keske konuyu bılen bırılerı olsa beraber kaşışak...

galıba sıtede bı benım banka kredım var :(

İlk sonucu kısmen elde ettim.. Heyyo heyyo

Turkıye Hayat Emeklılık hayat sıgortasında kritik hastalıklar temınatı dıye bır ek temınatım varmış... Çalıstıgım kurum yapmıstı bana.. temınatı fazla degıl ama olsun hıç bılınmez bir deryaya adıp atıp bır ufak da olsa sonuc alarak baslamak guzel..

bugun tazmınat hukuku konusunda uzman bır avukatı da arayacagım. İnşallah olumlu konusur da

bankalarla bir raks eyleriz :=)

kıredi kullandım bankadan
malul raporum var 80
kırediden önce raporum vardı
bi hak iddia etme durumum varmı bilgi verirseniz sevinirim

gölge selamlar..

kredıden once varsa bıraz zor sankı dostum.. avukata baglamadan danısmaklık ucretı ıstedıler.. kaldı.. danısamadım baska yol yontem arıyorum

dostlar avukatla gorustum

boyle bır hakkın oldugunu ıfade ettı. benım kredı sıgortalarım hastalıktan önce... cunku bırden bıre kalp rahatsızlıgı yasadım ben

gelısme oldukca yazıcam... evrak toparlıyorum ıncelemek uzere avukata ıletıcem

Üst Alt